Løgismose kylling med kartoffelsalat
OPSKRIFT TIL 4 PERSONER
Marineret Løgismose kylling og klassisk kartoffelsalat er vores bud på en nem og skøn sommerret. Retten er med garanti et hit hos både børn og voksne og er tilmed nem at lave, så servér den roligt for hele familien en lun hverdagsaften.
INGREDIENSER
1 kg nye kartofler, kogte og halverede
100 g mayonnaise
100 g creme fraiche
2 spsk grovkornet sennep
1 bundt dild, hakket
1 bundt persille, hakket
1 bundt purløg, hakket
Salt og peber
2 pakker Løgismose kyllingeoverlår eller -underlår
Marinade
1 dl neutral olie
1 spsk grovkornet sennep
2 spsk honning
1 tsk salt
1/2 citron
Frisk timian

SÅDAN GØR DU:
Bland marinaden sammen og marinér kyllingelårene minimum 1 time på køl. Grill eller steg kyllingen på grillen eller i en forvarmet ovn ved 165 °C i 50 minutter.
Rør alle ingredienserne til kartoffelsalaten sammen, på nær kartoflerne, og smag til med salt og peber. Vend derefter kartoflerne med dressingen.
Servér kartoffelsalaten med kyllingen og evt. en frisk grøn salat.