31/5/2019 | Løgismose i Netto,Magasin 5 2019
Marineret Løgismose kylling med kartoffelsalat
Sommeren er kommet, og det betyder, at grillen skal på overarbejde. Vi har gjort grill-arbejdet let og lavet en serie af udskæringer fra Løgismose kyllingen. Vores grill-serie består af Løgismose kyllingelår og overlår, marineret med citron, timian og rød peber, så det eneste du skal tænke på er at lægge dem på grillen, til skindet er sprødt og kødet saftigt og gennemstegt. Servér de grillede kyllingelår og overlår med en god kartoffelsalat. Marineret Løgismose kylling og klassisk kartoffelsalat er vores bud på en nem og skøn sommerret. Retten er med garanti et hit hos både børn og voksne og er tilmed nem at lave, så servér den roligt for hele familien en lun hverdagsaften.
Ingredienser
- Marinade
- 1 dl neutral olie
- 1 spsk Løgismose grovkornet sennep
- 2 spsk honning
- 1 tsk salt
- ½ citron
- Frisk timian
- Kylling og kartoffelsalat
- 1 kg nye kartofler
- 100 g mayonnaise
- 100 g Løgismose creme fraiche 18%
- 2 spsk Løgismose grovkornet sennep
- 1 bundt dild , hakket
- 2 pakker Løgismose marineret kyllingeoverlår eller -underlår
- 1 bundt persille , hakket
- 1 bundt purløg , hakket
- Salt og peber
Sådan gør du
Step 1.
Grill eller steg kyllingen på grillen eller i en forvarmet ovn ved 165 °C i 50 minutter.
Step 2.
Kog kartoflerne og køl dem af. Del de afkølet kartofler i halve.
Step 3.
Rør alle ingredienserne til kartoffelsalaten sammen, på nær kartoflerne, og smag til med salt og peber. Vend derefter kartoflerne med dressingen.
Step 4.
Servér kartoffelsalaten med kyllingen og evt. en frisk grøn salat.
Andre forslag
Bagt rødspættefilet med ramsløgscrust og små nye kartofler
Rødspætten er i sæson hele året, men siges at smage særligt godt i sommerhalvåret. Dækket m...
Dampet havørred, citronmayo og grillet citron
Duften af grill og smagen af friskfanget havørred er essensen af dansk forår – og så er det tilme...
Sprødstegt kyllingesteak med grønne asparges mv.
Brændenælder er ikke bare ukrudt, når de vokser vildt forår og sommer i skove og haver. Urten kan...
Ceviche af kulmule med lime og tomatsymfoni
Ceviche stammer fra Peru og er rå fisk og skaldyr marineret i citrus, der mørner fisken. Her komb...
Kærnemælks marinerede chicken wings med forårsgrønt og rygeostdressing
Skal måltidet smage af frihed?
Hvide asparges med pocheret æg, røget makrel og sauce viergé
Nuvel er asparges med friskpillede rejer og sauce ...
Forårspizza med rygeostcreme, asparges og pancetta
Fyld foråret med fynsk ostehåndværk
Rødvinsbraiserede oksekæber med solbærglaserede rødbeder
Glædes du ved vinterens grove grøntsager og retter, der har taget tid at tilberede, og som har få...