Product added to basket

  • 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (inkl. moms: 0,00) 0,00

Svensk pølseret

4 PERSONER

INGREDIENSER

600 g. små kartofler 
2 rødløg 
1 bakke små blandede tomater 
1 ps. Løgismose brunch pølser 
1 håndfuld blandet salat og krydderurter
Lidt høvlet Løgismose Knøsen ost 
Lidt olie 
Evt. en god ketchup på siden

SÅDAN GØR DU:

Vask kartoflerne og skær dem i halve. Pil løgene og skær dem i kvarte, vend i olie, krydr med salt og peber – kom i en passende bradepande. Stil dem i en forvarmet ovnen ved 180 grader i 25 min. Vask tomaterne og skær dem i halve, vend i olie, salt og peber og fordel tomaterne ud over kartoflerne og giv det yderlig 15 min. Steg pølserne og skær dem op i 3 cm stykker – fordel over kartoflerne. Vask salaten grundigt, slyng den fri for vand, marinér i lidt olie/eddike og anret i bradepanden lige før servering sammen med høvlet Herregårdsost. Server evt. lidt god ketchup på siden.

Velbekomme!