Product added to basket

  • 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (inkl. moms: 0,00) 0,00

Skyrmousse med orangechokolade

INGREDIENSER

1,5 dl. fløde
1 blad husblas 
30 g sukker 
40 g brun farin 
50 g orangechokolade, fint hakket 
250 g Løgismose skyr naturel

SÅDAN GØR DU

Pisk 1 dl fløde til let skum og stil til side. Udblød husbladsen i koldt vand og klem den fri for overskydende vand.

Opløs sukker, farin, chokolade og den resterende fløde i en kasserolle ved svag varme og rør den udblødte husblas ud heri. Vend så skyren i chokolademassen og til sidst den letpiskede fløde.

Fordel moussen i 2 skåle (eller flere hvis man ønsker det) og stil på køl til den har sat sig. Pynt evt. med ristede hasselnødder og appelsinfileter.