Product added to basket

  • 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (inkl. moms: 0,00) 0,00

Plantedeller med sølvløgs-puré og grillet spidskål

4 PERSONER

INGREDIENSER

1 pk. Løgismose plantefars med ærter og hvidebønner

LØGPURÉ
2 store sølvløg/salatløg
½ dl. valnøddeolie
½ dl. vand
½ citron

GRILLET SPIDSKÅL
1 spidskål
1 håndfuld valnødder
Lidt timian /citrontimian
Lidt olie
Salt/peber

SÅDAN GØR DU:

LØGPURÉ: Løgene snittes i tynde skiver og kommes i en gryde med valnøddeolien og de sauteres let, dog uden at tage farve. Herefter tilsættes vand og låget kommes på. Lad gryden simre ved svag varme i ca. 20 minutter. Herefter blendes puréen helt glat og smages til med citron, salt og peber.

Valnødderne bages i ca. 10 minutter i ovnen ved 160 grader, eller til de er gyldne. 

Spidskålet flækkes på langs i ¼, og skærefladerne smøres med lidt olie og kommes på en brandvarm pande. Lad dem stege på begge skæreflader til de er blevet mørke, og læg dem herefter på en bradepande. Krydr med salt og peber. Bradepanden sættes i ovnen i ca. 10 min. ved 160 grader.  

Steg dine plantedeller i olie på panden ved middelvarme i ca. 10-15 min.

Kom spidskålen på tallerkenen, læg en god skefuld løgpuré på, kom et par deller ovenpå, drys med de sprøde valnødder og pluk lidt timian udover.