Product added to basket

  • 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (inkl. moms: 0,00) 0,00

Pita med hummus og kylling

4 PERSONER 

INGREDIENSER

Kylling
½ kg. kyllingekød evt. fra Løgismose Gourmetkylling
½ dl. olivenolie 
1 fed hvidløg 
1 knivspids koriander og spidskommen

Fyld
4 store pitabrød
1 bæger Løgismose hummus
4 tomater
2 rødløg
1 salathoved
1 bæger Løgismose pesto rosso (½ tsk. chilipure)

SÅDAN GØR DU

Kog en kylling (brug evt. rester, hvis I har fået kylling dagen før). Pil kødet af resterne på lår, bryst og skrog. Varm oliven olien op og riv hvidløget heri og tilsæt krydderierne, lad det simre lidt uden at tage farve. Vend kødet rundt heri til det er varmt.  Salaten vaskes godt.

Tomat og løg halveres og bages i ca. 45 min. ved 160 grader. Skær pitabrødet op og smør et godt lag hummus på, læg salat og kylling kødet i. Skub løg-flagerne fra hinanden, og fordel dem og tomaterne i brødet.  Hvis du godt kan lide det lidt stærkt kan du køre vores røde pesto op med lidt chili-puré, efter behag. Server den i en skål på siden, sammen med resten af hummussen.

 

Kan nydes med et koldt glas rosé, mens vi stadig lader som om det er sommer

Côtes de Provence Rosé Melopée de Gavoty

2016