Product added to basket

  • 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (inkl. moms: 0,00) 0,00

Pasta med rød pesto, ristede skovsvampe og sprød panchetta

INGREDIENSER

SÅDAN GØR DU

Kog pastaen efter anvisning i letsaltet vand. I mellemtiden lægges panchettaen på bageristen fra ovnen og steges gylden ved ca. 180 grader.

De rensede og snittede svampe steges i smør på panden – når de lige er ved at have fået nok, tilsættes løg og persille og det hele blandes godt. Husk at smage til med salt og peber.

Afdryp pastaen i en sigte og kom den tilbage i gryden. Her vendes den med Løgismose Pesto Rosso og svampene.

Anret pastaen på lune tallerkner og pynt af med panchetta, friske krydderurter og høvlet parmesan.

Spaghetti med pesto rosso og skovsvampe