Product added to basket

  • 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (inkl. moms: 0,00) 0,00

Chokoladecréme

Ca. 8 portioner

INGREDIENSER:

350 g Løgismose chokolade noir 80%
1/2 l sødmælk
1/2 l piskefløde
8 æggeblommer
160 g sukker

SÅDAN GØR DU

Mælk og fløde koges op. Æggeblommer og sukker piskes sammen. Mælk og fløde hældes over æggeblommerne og det røres sammen. Blandingen hældes tilbage i en gryde, hvor det står over svag varme i ca 1 minut og under konstant omrøring inden massen har nået en temperatur på 82 grader. Det må ikke koge!

Hæld cremen over den finthakkede chokolade og rør det sammen. Chokoladecremen hældes i små ramekiner og sættes herefter på køl. Tag cremen ud af køleskabet ca. 15 minutter før den skal nydes. Kan serveres sammen med frisk frugt eller syltede bær. 

 

 

 

Løgismose i Netto

LÆS MERE