Product added to basket

  • 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (inkl. moms: 0,00) 0,00

Burger med portobello og spejlæg

4 PERSONER

INGREDIENSER

BØF
400 g. Løgismose hakket oksekød
½ hakket løg
1 fed hakket hvidløg
1 spsk. salt
Kværnet peber.
1 tsk. Dijon sennep

FYLD
4 stk portobellosvampe
½ salathoved
1 salat løg
100 g. syltede agurker
8 skiver bacon

SENNEPSMAYONNAISE
1 spsk. skyr fraiche 8,5%
3 spsk. mayonnaise 
1 spsk. Dijon sennep
Saft af ½ citron
Salt og peber

4 burgerboller

SÅDAN GØR DU

BØF
Alle ingredienser blandes sammen, og fordeles i 4 lige store stykker. Læg en bøf mellem 2 stykker bagepapir og glat den ud til samme størrelse, som de boller du har. Steg bøfferne på en brandvarm pande og hold dem herefter varme i ovnen. 

FYLD
Knæk stokken af svampene og rens dem for jord. Steg dem gyldne på toppen, krydder med salt og peber. Læg dem på en bageplade med bunden op af og slå et æg ud i hver. Bag dem i ca. 6-8 min. ved 180 grader. Løg og salat ordnes og snittes fint. Bacon steges sprødt. 

SENNEPSMAYONNAISE 
Rør det hele sammen og smag til med salt og peber.

Varm bollerne op, og skær den over, derefter anrettes burgerne i rækkefølgen fra bunden: dressing, salat, løg, bøf, portobello, agurk salat, bacon, dressing og toppen.