20/9/2022 | Løgismose i Netto
Fiskeburger
Ingredienser
- 1 pakke Løgismose fiskefrikadeller (laks eller torsk)
- 4 stk brioche burgerboller
- Lidt Løgismose smør
- 1 bøtte Løgismose flødeost med dild og citron
- Løgismose drueagurker
- Sprød salat
- 2 stk tomater
Sådan gør du
Step 1.
Varm en pande op med rigeligt smør. Lun fiskefrikadellerne i smørret, og læg dem til side. Skær briochebollerne over, og steg dem med skæresiden nedad i smørret på panden.
Step 2.
Skær hver fiskefrikadelle over på midten, og smør briochebollerne med flødeost på begge sider. Byg burgerne op med salat, fiskefrikadelle, tomat og syltede agurker.
Step 3.
Servér evt. med ristede kartofler.
Andre forslag
Bagt rødspættefilet med ramsløgscrust og små nye kartofler
Rødspætten er i sæson hele året, men siges at smage særligt godt i sommerhalvåret. Dækket m...
Dampet havørred, citronmayo og grillet citron
Duften af grill og smagen af friskfanget havørred er essensen af dansk forår – og så er det tilme...
Sprødstegt kyllingesteak med grønne asparges mv.
Brændenælder er ikke bare ukrudt, når de vokser vildt forår og sommer i skove og haver. Urten kan...
Ceviche af kulmule med lime og tomatsymfoni
Ceviche stammer fra Peru og er rå fisk og skaldyr marineret i citrus, der mørner fisken. Her komb...
Kærnemælks marinerede chicken wings med forårsgrønt og rygeostdressing
Skal måltidet smage af frihed?
Hvide asparges med pocheret æg, røget makrel og sauce viergé
Nuvel er asparges med friskpillede rejer og sauce ...
Forårspizza med rygeostcreme, asparges og pancetta
Fyld foråret med fynsk ostehåndværk
Rødvinsbraiserede oksekæber med solbærglaserede rødbeder
Glædes du ved vinterens grove grøntsager og retter, der har taget tid at tilberede, og som har få...