• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

COURGETTE OG AUBERGINE MED OREGANO OG MYNTE

TILBEHØR TIL 4 PERSONER

Grillmad kan være så meget mere end bøffer og pølser – ja faktisk kan det sagtens lade sig gøre at lave en komplet grill-middag ud af grillede grønne sager.

Her får du 1 ud af 5 små serveringer med grillet grønt, som både kan fungere enkeltvis som frokostserveringer, som forret eller som tilbehør, men sammen udgør en herlig grøn grillmenu.

Retterne er hyggelige at deles om og både den røde vin samt rosévinen fra Château Mont-Redon kan med fordel hældes i glassene.

 

  Gastronomisk udvikler & kok Christian Tørring | 1. juni 2021 | Nr. 05 2021

INGREDIENSER

• 1 aubergine

• 2 courgetter

• Frisk oregano og mynte

• Skal og saft af 1 citron

• ½ frisk chilli

God olivenolie

• Salt og peber

SÅDAN GØR DU

1. Skær skiver af aubergine og courgetter og grill dem på en meget varm grill.

2. Anret dem i et fad mens de er varme med strimler af citron - skal, finthakket chili, citronsaft og olivenolie. Smag til med salt og peber. Når de er kølet af, tilsættes grofthakket oregano og mynte.