Anchoiade
- Perfekt servering til alle dine roséstunder
SNACK/FROKOST/FORRET TIL 4 PERSONER
Gastronomisk udvikler & kok Christian Tørring | 1. april 2022 | Nr. 2 2022
INGREDIENSER
• 1 glas ansjosfilet i olie, Maruzzella
• 3 fed hvidløg
• 1 skalotteløg
• 1 stor håndfuld frisk persille
• 2 spsk. kapers i olivenolie, Morea
• 4 smilende æg
• 1-2 dl ekstra jomfruolivenolie
• Salt og sort peber
• Spæde grøntsager (radiser, bladselleri, broccolini, peberfrugter, radicchio og lign.)

SÅDAN GØR DU
1. Hak ansjoser, hvidløg, skalotteløg, kapers og persille fint. Vend det sammen med jomfruolivenolie i en flot skål.
2. Smag til med vineddike, salt og peber. 3. Servér på et stort fad med spæde grøntsager og smilende æg og dyp så an i den himmelske ansjos-tapenade.
God som snack eller som en frisk forret til frokost


