Anchoiade

- Perfekt servering til alle dine roséstunder

SNACK/FROKOST/FORRET TIL 4 PERSONER

Gastronomisk udvikler & kok Christian Tørring | 1. april 2022 | Nr. 2 2022

INGREDIENSER 

• 1 glas ansjosfilet i olie, Maruzzella

• 3 fed hvidløg

• 1 skalotteløg

• 1 stor håndfuld frisk persille

• 2 spsk. kapers i olivenolie, Morea

• 4 smilende æg

• 1-2 dl ekstra jomfruolivenolie

Vinedikke efter smag

• Salt og sort peber

• Spæde grøntsager (radiser, bladselleri, broccolini, peberfrugter, radicchio og lign.)

 

Opskrift på Anchoiade

SÅDAN GØR DU

1. Hak ansjoser, hvidløg, skalotteløg, kapers og persille fint. Vend det sammen med jomfruolivenolie i en flot skål.

2. Smag til med vineddike, salt og peber. 3. Servér på et stort fad med spæde grøntsager og smilende æg og dyp så an i den himmelske ansjos-tapenade.

God som snack eller som en frisk forret til frokost

 

­