Fakta
- VinTypeRødvinHvidvinChampagneMousserende vinFine WineRosévinDessertvinPortvinHedvinSherryNaturvinOrangevinAlkoholfri vinSmagekasserLykkekasserGavekortAlle vineOmråderBourgogneBordeauxRhôneSancerrePiemonteToscanaPomerolRibera del DueroLoireMoselVenetoMarlboroughCalifornienDruePinot NoirChardonnaySauvignon BlancCabernet SauvignonRieslingGrenacheMerlotTempranilloCabernet FrancSyrahNebbioloMalbecSangiovese
- Spiritus & Drikke
- Mad
- Grej & Gaver
- Events
- Tilbud
- InspirationLæs om vin & madRejseguide til vin og madMit bedste mad & vin tipVinproducenterVin & MadVin & OstRåvarefokusKokketipsBarskabetVinvidenOm LøgismoseBocuse d'Or DanmarkHistorien om LøgismoseKlub Løgismose Vin & MadSmag, holdning og håndværkBag om LøgismoseLøgismose MejeriLøgismose kyllingenKontaktJob hos Løgismose
- Opskrifter
- Butikker
Økologisk Hvedemel
Forhandles hos
med forbehold for udsolgte varer
Løgismose Netto
Forhandles i Netto i udvalgte uger
Beskrivelse
Hvede er én af de mest dyrkede korntyper i verden og er blevet spist af mennesker siden oldtiden. De typiske hvedemelsprodukter i dagligvarehandlen i dag er malet på stålvalse. Det vil sige, at der stort set kun frøhviden er tilbage i disse melprodukter. Hvedemel af denne type har en god bageevne, men er ernæringsmæssigt ikke så interessant, da størstedelen af vitaminerne og mineralerne er sigtes fra. Frøhviden består nemlig mestendels af kulhydrater.
Vitaminer og mineraler sidder i hvedens kim og klid og de bevares bedst, når kornet males på stenkværne. Det er årsagen til, at vi anvender stenkværne til at male Løgismoses hvedemel. Løgismose hvedemel er derfor en smule grovere end almindeligt hvedemel, men har samtidig en god bageevne og giver god smag til bagværk. Vores hvedemel er perfekt til kager, tærter og når du jævner din sauce.
Ingredienser
fint formalede hvedekerner - let sigtede *