Product added to basket

  • 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (inkl. moms: 0,00) 0,00

Nyheder

LØGISMOSE OST - SMAGEN AF KOMPROMISLØSHED

Produkter fra Løgismose i Netto er fremstillet med høje krav til smag, holdning og håndværk. Denne ambition kan du nu møde i vores nye serie af fem gourmetoste; Knøsen, Økologisk blå ost, Vesterhavs Danbo, ”Den Gamle” samt Jysk Højland.

Læs mere om ostene her

LØGIMOSE ØKOLOGISK PLANTEFARS 

Løgismose Økologisk Plantefars er 100 % plantebaseret og indeholder derfor ingen kød. En velsmagende fars, som er rørt på bælgfrugter, grøntsager og krydderier. 

 Vi har rørt og krydret farsen – du skal blot stege den på panden.

 Læs mere om vores økologiske plantefars 

Løgismose Pop-up vinudsalg på Gl. Kongevej 103

Vi har åbnet en Pop-up vinshop på Gl. Kongevej 103 på Frederiksberg.

Resten af 2017 kan du finde et udvalg af vores vinsortiment til helt særlige priser og få 20% på udsalgsprisen ved køb af minimum 6 flasker, i vores pop-up vinudsalg på Gl. Kongevej 103 på Frederiksberg.

Læs mere om vores Pop-up vinudsalg - og køb her i webshoppen, hvis du ikke bor i nærheden af Frederiksberg.

”Le Beaujolais Nouveau est arrivé”

Oprindeligt blev Nouveau’en nydt lokalt som afslutning på årets høst. Senere blev den trendy på de parisiske barer til trods for, at vinen officielt ikke måtte sælges før 15. december. Efter reglerne blev ændret i 1951, og Beaujolais’ nye vin efterfølgende kunne sælges allerede fra 15. november, startede opturen, der kulminerede i Europa i 1980’erne.

Bestil Beaujolais Nouveau nu og få den leveret til din hoveddør på frigivelsesdatoen torsdag 16. november.

NYD EN KOP LØGISMOSE KAFFE

Løgismoses kaffesortiment indeholder en række gode klassikere, "Clean Cups", med den helt rene kaffesmag samt et skiftende sortiment af sæsonkaffer fra små partier, som udfordrer grænserne for kaffeoplevelsen.

I vores nye kaffe-sortiment finder du 3 skønne varianter:
• Espresso – Brazil-Columbia-Congo
• Kenya AA – Ndaro-Ini
• Guatemala – La Bolsa

Læs mere om kaffe-varianterne.

"Den vildeste sæson"

Læs vores Chefsommelier Thilde Maarbjergs leder og se alle vinene i oktoberudgaven af Løgismose Vinklub.

Vinklubben er åben og Thilde har igen skrevet en leder om den vilde sæson, vi er i fuld gang med. Om forskellen på hårvildt og fjervildt og hvordan man finder vine til disse typer vildt.

Bliv klogere på hele processen bag Løgismose Vinklub.

God fornøjelse.

Læs mere her

BESTIL ANDEN TIL MORTENSAFTEN

Bestil din and, saucen og tilbehøret til mortensaften hos Løgismose. Vi får ænderne fra Marché International de Rungis i Paris når de er helt friske.

Du kan både købe en fersk and, eller lade os gøre alt arbejdet og tilberede anden for dig. 

Læs mere og bestil anden og tilbehøret til mortensaften

"Hvad er din yndlingsvin?"

Læs vores Chefsommelier Thilde Maarbjergs leder og se alle vinene i septemberudgaven af Løgismose Vinklub.

Efterårets vinklub er åbnet. Som noget nyt har Thilde skrevet en leder om hendes forhold til vin, sæsonernes skiften og om udvælgelsen af vine i vinklubben. Bliv klogere på hele processen bag Løgismose Vinklub.

Læs mere her

 

FRUGT FRA LILLEØ PÅ NORDRE TOLDBOD

I vores butik på Nordre Toldbod kan du finde frisk frugt direkte fra plantagen på Lilleø, hver torsdag i perioden 7. september – 2. november. Frugten håndplukkes max et døgn før det leveres til vores butik på Nrd. Toldbod – oftest samme morgen!

Læs mere her

Økologiske læskedrikke fra Luscombe

Vi har i mere end 10 år forhandlet de velsmagende økologiske læskedrikke fra Gabriel og Susie David. Under mottoet “It’s all about the taste” driver de det lille familiefirma Luscombes i Devon, England.

Læs mere om Luscombe og se varianterne

Det ultimative Gin & Tonic Kit

ELG Gin fra Den Ny Spritfabrik ved Esrum Sø i Nordsjælland har på rekordtid manifesteret sig som en af landets bedste i sin kategori.
Gin’ens åbenbare styrke og kraft må nødvendigvis ledsages af ligeværdig tonic, og vi har valgt Q drinks’ nylancerede Indian Tonic med ekstra kinin.

PRESSEMEDDELELSE: Løgismose flytter ind på ILLUM ROOFTOP                                                   

09.08.2017

I SEPTEMBER ÅBNER LØGISMOSE 430m2 STOR FORRETNING I ILLUM

Vores gourmetsupermarkedet på Nordre Toldbod får i september en søsterforretning på toppen af ILLUM – ILLUM ROOFTOP. Her kan du få en ligeså særlig indkøbsoplevelse med vores kendte tapas-anretninger, anrettet af en kok bag disken, frisklavede sandwich og konditorvarer og en stor sektion af vin og delikatesser fra hele verden.

Læs hele pressemeddelelsen

 

Lad Løgismose hjælpe med mandags-middagen

Sæt kvalitet på ugens første dag med et godt tilbud på mandagens middag. Hver uge kan du i vores butikker på Ndr. Toldbod og i Magasin på Kgs. Nytorv tage en af vores færdigretter til to personer og en god flaske vin med hjem for 225,00 kr.

Se denne uges middag

Pressemeddelelse: Løgismose Meyers fortsætter væksten og går styrket ind i 2017

Efterspørgslen efter god smag og kvalitet stiger og 2016 gav derfor endnu engang salgsrekord for Løgismose Meyers gruppen, der havde en organisk vækst på mere end 10 procent og nåede hele 1.08 mia. DKK i omsætning. Samtidig fortsatte koncernen sine omfattende investeringer i innovation, kapacitet og systemer, så virksomheden er gearet til vækst på både top- og bundlinjen i de kommende år.

Læs pressemeddelelsen og se årsrapporten for 2016

Pressemeddelelse: Ny formand og gammel kending styrker Løgismose Meyers bestyrelse

Fødevarekoncernen Løgismose Meyers styrker fra 1. juni koncernens bestyrelse. Ændringerne betyder, at Jørn Tolstrup Rohde overtager formandsposten fra Thomas Klitbo, der fortsætter i bestyrelsen som næstformand.

Læs mere

Sæt prikken over i’et med Løgismoses rørte oste til sommerens måltider

Rørt ost er en ny serie af produkter i Netto fra Løgismose, der med udgangspunkt i vores egen traditionsbundne fynske rygeost og salatost danner grundbasen for fire nye velsmagende produkter. Med deres cremede konsistens er de et oplagt valg for eksempel som kold sauce eller tilbehør til middagsbordet.

Læs om de nye produkter

‘Store smagedag’ hos Løgismose Vin, Mad og Delikatesser, fredag 9. juni

Kom forbi vores butik på Nordre Toldbod 16 og smag på nogle af kongerigets bedste delikatesser, råvarer og drikkevarer, når vores venner, samarbejdspartnere og leverandører kommer på besøg og medbringer det ypperligste fra deres univers.

Læs mere om 'Store smagedag'

HENT TAKEAWAY DIREKTE FRA PARIS HOS GOTIPSTER PÅ NORDRE TOLDBOD 16 PÅ FREDAG 9. JUNI

På fredag 9. juni sørger Gotipster for at du kan hente takeaway fra verdenskendt Michelin-restaurant i Paris, på pladsen foran Løgismose butikken på Nordre Toldbod. Og er du en af første 200 købere, får du en flaske (37,5 cl) Mumm-champagne med i købet.

Læs mere om tilbudet her

Nu kan du også finde vores skyr i Frankrig

Den franske supermarkedskæde Grand Frais fører som noget nyt nu Løgismose Skyr i varianterne naturel, jordbær og vanilje. Grand Frais findes i alle større franske byer, så dine franske venner og familie har også mulighed for at opleve skyrens smag og særlige egenskaber.

Se opskriften på skyr-cheesecakes fra Grand Frais

DAVID JOHANSEN GASTRONOMISK UDVIKLINGSCHEF HOS LØGISMOSE MEYERS

I starten af april 2017 bød Løgismose Meyers hjertelig velkommen i familien til David Johansen, der fremover vil dele ud af sine kulinariske kompetencer som gastronomisk udviklingschef.

Læs hele pressemeddelelsen

HISTORIEN OM EN KYLLING

I anledning af Løgismose-kyllingens fødselsdag vil vi gerne tage jer med tilbage i tiden. Tilbage til dengang, hvor drømmen om en kylling i fuld frihed blev skabt, men hvor det hurtigt skulle vise sig, at det er sværere end som så at avle kyllinger, der vokser langsomt, har højt til himlen, ubegrænset plads og selv går tilbage i deres små kyllingehuse ved solnedgang. Det hele begyndte engang i 2010, da Jacob Grønlykke fik en idé.

Læs mere om Løgismose-kyllingen