Christophe Perrot-Minot har 0,6 ha. på den fremragende Combe d'Orveau, der ligger oppe bag Clos de Vougeot og klos op ad Les Musigny. Christophe har i adskillige år produceret en almindelig 1. Cru og så i de bedre år denne Cuvée Ultra, der kommer fra de ældste omkring 70 år gamle vinstokke, der står helt nede ved markvejen. Der adskiller Combe d'Orveau og Musigny. Men denne praksis var åbenbart for forvirrende for forbrugerne og er derfor blevet droppet. Dette har således siden 2013-årgangen har været Perrot-Minot’s eneste vin fra denne 1. Cru hvis prestige nu markeres ved, at markens navn Combe d'Orveau fuldstændig har overtaget etiketten i front mens informationerne om, at dette er den hidtidige Cuvée Ultra, og at vi rent faktisk befinder os i Chambolle-Musigny er rykket om bag på flasken. Trods de 0,6 ha. bliver det bare til 2 fade om året i det druerne fra de knap så gamle vinstokke nu ender i den generiske Chambolle-Musigny Vieilles Vignes.
Christophe Perrot-Minot og hans team har et eminent greb om damage kontrol og forebyggende arbejde ude blandt vinstokkene og det er i den grad kommet dem til gode i det vi godt nu tør kalde de 4 vanskelige år i Bourgogne. Uanset hvad moder jord har fundet på at byde ind med i 2011, 2012, 2013 og 2014 er udfordringerne blevet tacklet, og set her lidt på bagkant ved vi, at Domaine Perrot-Minot har leveret en kollektion, som i alle 4 år har været blandt de ypperste på hele Côte de Nuits.
Der blev høstet fra den 23. september og 10 dage frem og foran kælderen fulgte den sædvanlige omhyggelige triage ved det 10 meter lange sorteringsbord for at eliminere beskadigede og i 2012 især umodne druer. Druerne blev herefter knust ganske let, hvorefter der blev udført en såkaldt kold maceration ved 12-14 grader i en uges tid inden temperaturen blev hævet og den egentlige gæring satte ind og forvandlede mosten til vin. Herefter har vinen fået lov til at sætte sig inden den hældt på bare 2 fade fra Allier (1 nyt og 1 brugt), der som alle altid er købt hos Remond i Ladoix-Serrigny. Her er vinen modnet i 16 måneder inden den aftappes med kvalitetspropper uden klaring eller filtrering.
Hver enkelt flaske er i forbindelse med etiketteringen forsynet med en "logstrip" hvilket gør det muligt at indhente oplysninger om vinen på internettet.