• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Vi glæder os...

Til lysere og lunere dage!

Der er få ting, der kan vække sommer- og ferieminderne frem, som en lækker, let salat af gode og friske råvarer, med godt brød og gerne en dressing fuld af smag.
Lige nu drømmer vi om en klassisk græsk salat med fetaost og Kalamata- oliven, med hjemmelavet tzatziki lavet på cremet græsk yoghurt.

Græsk feta af fåre- og gedemælk

 

Løgismose Græsk Feta er produceret i Grevena, et af de mest berømte landbrugsområder i Grækenland. Det specielle klima i området, giver mælken en fremragende kvalitet og beriger den med særlige aromaer. Fetaosten er fremstillet på original græsk manér; den lægges i åbne træfade med havsalt i 3-4 dage og lagres derefter i tønder for at opnå den originale autentiske smag af Feta fra Grækenland. Brug fetaen i salater, farsbrød eller i fetamousse.

Nyhed: græsk inspireret yoghurt – laktosefri

 

Økologisk og laktosefri græsk inspireret yoghurt med en blød og rund smag og frisk syrlighed. Yoghurten er syrnet med en traditionel græsk yoghurtkultur, der med sin syre og flødens fedme giver en god smagsmæssig balance og en cremet konsistens. Prøv vores græsk inspireret yoghurt som morgenmad med frisk frugt, i din madlavning som tzatziki, lækre dips  og dressinger eller i dit bagværk.