Product added to basket

  • 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (inkl. moms: 0,00) 0,00

Smagen af frihed

De bedste og mest velsmagende fødevarer skabes i tæt samspil med naturen. Dyr hører nu engang til i det fri og ikke indelukket i en hal. Derfor arbejder vi hos Løgismose også for at alle vores produkter skal afspejle den holdning.

I vores Smagen af Frihed-serie finder du både kød- og mejeriprodukter. Smagen af Friheds hakket oksekød produceres af dansk kvæg fra Himmerland, som græsser frit i sommerhalvåret og har masser af frihed og frisk luft i staldene i vinterhalvåret samt af grise på friland, der gennem hele deres opvækst har adgang til udendørsarealer.

Smagen af Frihed mejeriserie

 

Find Smagen af Frihed i Netto
Vores Smagen af Frihed økologiske mejeriserie, bestående af alt fra mælk til fløde, smør, yoghurt, tykmælk og kærnemælk er anbefalet af Dyrenes Beskyttelse fordi de opfylder kravene til god dyrevelfærd; tyrekalvene må ikke aflives umiddelbart efter fødslen, køerne skal have mere plads i stalden og god plads ved foderbordet, koen og kalven skal være sammen mindst 24 timer efter kælvning samt naturligvis at køerne skal på græs om sommeren. Det betyder alt sammen, at du ikke kun kan nyde din mad og drikke med god samvittighed, men at du også får en ekstra god smagsoplevelse ud af det. Smagen af frihed.

Du kan finde Smagen af Frihed-serien i Netto i hele landet.

Find nærmeste Netto-butik

Løgismose Vin & Mad

Gå på opdagelse i vores univers af opskrifter, vintips fra Chefsommelier Thilde Maarbjerg og meget mere.

Gå til Vin & Mad