Product added to basket

  • 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (inkl. moms: 0,00) 0,00

Smag, holdning og håndværk

 

Hos Løgismose vil vi gerne være med til at højne kvaliteten på de danske middagsborde og det behøver slet ikke at betyde dyre og ekstravagante gourmetprodukter.

Vi vil tilbyde en række gode og tilgængelige kvalitetsprodukter, som fylder din hverdag med rige smagsoplevelser. Vi kalder det "Gourmetmad i øjenhøjde". Derfor har vi i samarbejde med Netto udviklet og fundet en række produkter, som kan leve op til det. Vi arbejder ud fra disse dogmer:

Smag

Det skal bare smage bedre, så enkelt kan det siges.

Nærhed

Lokal og regional produktion, hvor råvaren er bedst.

Økologi

Vi foretrækker altid økologi, når det er muligt.

Holdning

Vi er stolte af vores produkter.

Sporbarhed

Vi vil kende vores råvarer fra jord til bord.

Tilsætningsstoffer

Vi foretrækker naturlig konservering som salt, røg, frost, sukker, henkogning og køl.

 

 

De tre principper om smag, holdning og håndværk

1:

Et helt afgørende kriterie for, at Løgismose kan stå inde for et produkt er, at det smager godt

I de sidste 50 år har vi ikke lavet andet end at smage. Vi har smagt på maden på Falsled Kro og Kong Hans Kælder, smagt på alle de vine, som vi har fundet gennem Løgismose Vinimport (en del af dem kan du finde i Netto). Ligesom vi har smagt og udvalgt alle de tusindvis af forskellige specialiteter som vi har fundet rundt om i verden gennem tiden.

Vi har smagt og udviklet rygeost, feta, blåskimmel, hvidskimmel og en masse andre mejeriprodukter på vores mejeri på Fyn. Vi laver faktisk ikke andet hver eneste dag end at smage. Og det er på baggrund af smagen, at vi træffer vores beslutninger. Det er det, vi mener med, at Smagen er vores kompas.

I vores søgen efter produkter jagter vi altid den intense og autentiske smag. Den smag, der fortæller, hvad produktet består af og hvor det kommer fra. Når du køber produkter fra Løgismose kan du være sikker på, at de smager af noget, og at de smager af det, de skal smage af.

2:

Holdningen bag Løgismoses produkter er, at de skal være de bedste i deres kategori i dagligvarehandelen

Vi udvælger bevidst leverandører, som har en holdning til råvarerne, selve produktionen og til det færdige produkt. Det handler om ikke at skyde genveje, ikke om at vælge de nemme løsninger.

Tilsætningsstoffer, smagsforstærkere og emulgatorer giver måske en lang holdbarhed og en billig pris, men det er sjældent en stor oplevelse, når man så skal nyde produktet. Hindbærmarmelade smager nu engang bedst, når det er lavet af – hindbær.

Når du vælger et Løgismose produkt, har du altså vores garanti for, at produktet er i orden og udvalgt med omhu.

3:

Det gode håndværk er hele fundamentet

Det gælder uanset, om det er produkter, vi selv produ­cerer, eller produkter, vi har udvalgt. Det gode håndværk kan udføres af såvel små som store producenter. Det afgørende er, at man har fokus på råvarer, kvalitet og smag.

Her gør mange sig måske nogle romantiske forestillinger. Vinbonden, der tramper rundt med bare fødder i sine druer, den italienske mamma, der putter sine solmodne tomater enkeltvis på glas. Den lille mejerist med sin lille smørkærne, der sjusser sig lidt frem. Det er ikke håndværk, men nostalgi.

Godt håndværk, når det gælder fødevarer, er først og fremmest et spørgsmål om at finde og udvælge de bedste råvarer. Det er grundlaget for produktionen. Herefter skal man kende processerne fuldstændigt til bunds og man skal kunne styre dem. Med ekstrem disciplin. Det kan være spørgsmål om tiendedel af grader i opvarmningen eller nedkølingen, der gør hele forskellen. Har man så endeligt den rigtige opskrift, så er der faktisk ikke langt igen, før produktet kan få lov til at stå på dit middagsbord.

Vores sortiment i Netto

Løgismose og Netto tilbyder gode madoplevelser til hverdagspriser.

Se udvalget