• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

PLANTEFARS

Få opskrifterne på en grønnere middag med Løgismose Plantefars

Plantefars med grønkål

Plantefars med delikat og smagsrigt indslag

Som et delikat og smagsrigt indslag til kødfrie dage og til dig der slet ikke spiser kød, har vores kokke udviklet to 100% plantebaserede, økologiske og velsmagende farser – en med gulerod, behageligt krydret med chili, hvidløg og citron, og en med grønkål, let krydret med frisk koriander og mynte.

Løgismose Plantefars er selvsagt velegnet til veganere og vegetarer, men også til dig, der blot har lyst til at skære ned på kødet i køkkenet derhjemme, og dermed give en lille hånd til miljøet.

Hos Løgismose har vi altid haft en holdning til både sundhed, dyrevelfærd og miljø. Med vores plantefars vil vi gerne inspirere til hvordan man laver måltider derhjemme, hvor kødet fylder lidt mindre på tallerkenen og indimellem slet ikke er til stede.

For os er smag det vigtigste, og det er altid en fornøjelse at være med til at sætte grøntsagerne i centrum.

 

Prøv en af vores opskrifter med plantefars

Plantefars er en fleksibel proteinkilde i mange spændende retter. Plantefars frikadeller, kødsovs med plantefars og plantefars lasagne er nogle af de retter hvor man med fordel kan erstatte kød med plantefars. 

Sæt smag på maden med pesto og hummus

Avocado-hummus på nachos, pesto med gulerod i din sandwich, pesto verde på tomatsalaten – brug vores pesto og hummus lige som du vil og få meget mere smag på maden.

Se sortimentet