• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

PLANTEFARS

Få opskrifterne på en grønnere middag med Løgismose Plantefars

Løgismose Plantefars liggende på marmorplade

Plantefars med delikat og smagsrigt indslag

Som et delikat og smagsrigt indslag til kødfrie dage og til dig der slet ikke spiser kød, har vores kokke udviklet to 100% plantebaserede, økologiske og velsmagende farser, som er rørt på grøntsager, urter og krydderier.

Løgismose Plantefars er selvsagt velegnet til veganere og vegetarer, men også til dig, der blot har lyst til at skære ned på kødet i køkkenet derhjemme, og dermed give en lille hånd til miljøet.

Hos Løgismose har vi altid haft en holdning til både sundhed, dyrevelfærd og miljø. Med vores plantefars vil vi gerne inspirere til hvordan man laver måltider derhjemme, hvor kødet fylder lidt mindre på tallerkenen og indimellem slet ikke er til stede.

For os er smag det vigtigste, og det er altid en fornøjelse at være med til at sætte grøntsagerne i centrum.

Vi præsenterede vores plantefars ved International Food Contest i september 2017, og er meget stolte over, at den fik en bronzemedalje og løb afsted med flotte kommentarer. Selv de største kødentusiaster roste smagen af retterne lavet med vores fars.

Vores plantefars har vundet guldpræmie ved Foodexpo 2018

Vi er utrolig stolte og har lidt svært ved at få armene ned – mandag 19. marts vandt vores økologiske plantefars med kikærter og rød peberfrugt, nemlig Økologisk Guld 2018 i kategorien Detail, Kød & Pålæg ved Økologisk Brancheaften på Foodexpo i Herning!

Dommerne beskrev vores plantefars som: ”en modig opskrift med kapow på smagen og en velafbalanceret smagsoplevelse.” 

Prøv en af vores opskrifter med plantefars

Plantefars er en fleksibel proteinkilde i mange spændende retter. Plantefars frikadeller, kødsovs med plantefars og plantefars lasagne er nogle af de retter hvor man med fordel kan erstatte kød med plantefars.