Product added to basket

  • 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (inkl. moms: 0,00) 0,00

LØGISMOSE PLANTEFARS

Få opskrifterne på en grønnere middag

Vores plantefars har vundet guldpræmie ved Foodexpo 2018

Vi er utrolig stolte og har lidt svært ved at få armene ned – mandag 19. marts vandt vores økologiske plantefars med kikærter og rød peberfrugt, nemlig Økologisk Guld 2018 i kategorien Detail, Kød & Pålæg ved Økologisk Brancheaften på Foodexpo i Herning!

Dommerne beskrev vores plantefars som: ”en modig opskrift med kapow på smagen og en velafbalanceret smagsoplevelse.” 

Delikat og smagsrigt indslag

Som et delikat og smagsrigt indslag til kødfrie dage og til dig der slet ikke spiser kød, har vores kokke udviklet to 100% plantebaserede, økologiske og velsmagende farser, som er rørt på grøntsager, urter og krydderier.

Løgismose Plantefars er selvsagt velegnet til veganere og vegetarer, men også til dig, der blot har lyst til at skære ned på kødet i køkkenet derhjemme, og dermed give en lille hånd til miljøet.

Hos Løgismose har vi altid haft en holdning til både sundhed, dyrevelfærd og miljø. Med vores plantefars vil vi gerne inspirere til hvordan man laver måltider derhjemme, hvor kødet fylder lidt mindre på tallerkenen og indimellem slet ikke er til stede.

For os er smag det vigtigste, og det er altid en fornøjelse at være med til at sætte grøntsagerne i centrum.

Vi præsenterede vores plantefars ved International Food Contest i september 2017, og er meget stolte over, at den fik en bronzemedalje og løb afsted med flotte kommentarer. Selv de største kødentusiaster roste smagen af retterne lavet med vores fars.

Prøv en af vores opskrifter

Falafel med grillet agurk og avocado i fladbrød

Plantedeller med sølvløgs-puré og grillet spidskål

Planteboller i tomatsauce med squash-spaghetti

Karbonader af plantefars med syltede løg og svampe

Krydrede boller af plantefars med salat af grønkål, druer og valnødder

 

Tid til fornyelse og mere grønt i hverdagen er udgangspunktet i vores nye plantefars. Traditionelt set har kød altid udgjort den største del af vores måltid og har fået mest opmærksomhed i tilberedningen. Vi skylder os selv, og vores miljø at give grøntsager og vegetabilske råvarer samme opmærksomhed og kærlighed som kød.

Med afsæt i den gode smag og en holdning om at vores kunder skal have mulighed for at fravælge eller reducere deres forbrug af kød, er dette vores bud på et seriøst grøntbaseret produkt.

David Johansen, Gastronomisk Udviklingschef

David Johansen foran Nordre Toldbod

3 vellavede vine til hverdagspris

"Det er solide, franske madvine, der egner sig til en bred række af retter på de danske middagsborde." - Thilde Maarbjerg

SE DE 3 VINE