• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Oste

De bedste og mest velsmagende fødevarer skabes i tæt samspil med naturen. Hos Løgismose arbejder vi for at alle vores produkter skal afspejle den holdning.

DÆK ET OSTEBORD MED SMAGEN AF KVALITET

Produkter fra Løgismose i Netto er fremstillet med høje krav til smag, holdning og håndværk. Denne ambition kan du blandt andet møde i vores serie af oste til morgenbordet, frokosten og madlavning.

Skæreostene, vores fynske rygeost fra mejeriet ved Allested-Vejle og vores Blå ost byder hver især på godt dansk håndværk og er alle et fornemt udtryk for den stolte tradition, der er for at fremstille ost i Danmark.

Nyd ostene på morgenbordet, til tapasanretningen eller som en oplagt del af årets forestående julefrokoster.

Løgismose Oste i Netto

Fynsk rygeost

Løgismose er nok især kendt for sin fynske rygeost, hvortil der er stolte traditioner. Opskriften er fra 1936 og stammer fra den første mejeribestyrer, Niels Ullerups, mor. Hun lavede osten på sødmælk og røg den over havrehalm af sorten Dula, der har lange strå og et højt indhold af olie. Når halmen varmes op til 80 grader, udvikler den en kraftig, tæt gul røg, som giver osten farve og en let åleagtig smag.

Siden hen er der kommet andre klassikere til; salattern, blå ost, Havarti, brie og ikke mindst vores nye danske håndværkskoste; Knas, Let Knas og Mild Rødkit.

 

Gode oste kræver godt tilbehør

Lær opskrifterne her