• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Økologisk oksekød

Med Løgismose økologiske fersk kød finder du 2 varianter af oksekød; rumpsteak og entrecôte, udvalgt og produceret med tanke for smag, kvalitet og holdning.

 

Oksekødet til Løgismose økologiske rumpsteak og entrecôte, er nøje udvalgt fra nogle af verdens dygtigste kvægfarmere i Uruguay. Klimaet i landet gør, at kvæget kan gå ude året rundt på store græsarealer, hvor kvæget er sikret adgang til friskt og naturligt foder. Disse faktorer gør Uruguay ideelt til opdræt af økologisk, fritgående kødkvæg.

 

Oksekød fra Uruguay er kendt for at være af særligt høj kvalitet. Her lever kvæg med en særlig race og en høj fedtmarmorering i kødet. Oven i det modner Løgismose tre økologiske oksekødsvarianter i 28 dage for at opnå en rig kødsmag, mørhed og kvalitet. Alt sammen bidrager det til en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

Opskrift med ribeye

Med grillet majs glaseret i Teriyaki med chili og aromatiske urter.

Opskrift med rumpsteak

Med lun salat af sommergrønt serveret med olivenolie blanquette.

Opskrift med entrecôte

Med syltet grillet agurk, løg-confit, skysauce og kartofler.