• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

Nyd sommerfroskosten med Løgismose i Netto

Du finder et bredt udvalg af vores produkter, som passer perfekt til et velspækket frokostbord i Netto.

Skænk kolde øl og fransk vin i glasset

Løgismose Pilsner og Rød Lager brygget på mikrobryggeri og økologiske råvarer. Er du mere til vin, har vores sommelier, sammen med franske vinproducenter, skabt en vinserie med autentisk fransk smag.

Sæt smag på frokostbordet!

Sæt smag på frokostbordet med flere slags pesto, hummus og aiolier – til smørrebrød, salater og til at dyppe nye og spæde grøntsager i.

Løgismose pølseserie

Vores serie af pølser er mærket med Smagen af Frihed og fremstillet efter traditionelle pølsehåndværksmetoder. Det høje indhold af kød fra fritgående grise og kødkvæg sørger for saftige pølser, som ikke sprækker så let. Læg dem på grillen, i hotdogs eller i pølsehorn til både store og små.

Er det grillvejr?

Kalder vejret på grillmiddage, så tænd op i grillen. Du finder opskrifter til grillmiddagen her.

Grillopskrifter

Løgismose kyllingen

Med stolthed bærer vores kyllinger det franske Label Rouge-certifikat, som kun tildeles den allerbedste smag. Det kan ganske enkelt smages, når en kylling har haft et godt liv. Vi kalder det Smagen af Frihed

Ingen frokost uden sild!

Løgismose serie af gammeldags modnede sild er alle fremstillet efter traditionelle bornholmske opskrifter, og de gammeldags modnede, hele fileter håndkrydres og håndrulles naturligvis ned i glasset.