• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Nyd påsken

Med Løgismose i Netto

Tid til smagsoplevelser

Påske rimer traditionelt på tid til at nyde forårets komme og – ikke mindst – gode smagsoplevelser på tallerken og i glas. I Netto finder du et bredt udvalg af vores produkter, som passer perfekt til påske:

Skænk pale ale, pilsner-øl eller fransk vin i glasset fra vores bag-in-box i nyt, elegant design og servér pølser, postej, sild og håndværksoste med tilbehør, på tallerkenen – alle fremstillet med udgangspunkt i smag, holdning og godt håndværk.

Intet frokostbord uden sild!

Løgismose serie af gammeldags modnede sild er alle fremstillet efter traditionelle bornholmske opskrifter. De gammeldags modnede, hele fileter håndkrydres og håndrulles ned i glasset.

Skænk kold øl og vin

Skænk kolde pale-ale eller pilsner-øl i glassene – to gode frokostøl brygget på gode råvarer. Løgismoses sommelier har sammen med franske vinproducenter, skabt en unik vinserie med autentisk fransk smag.

Ny pølseserie

Vores nye serie af pølser er mærket med Smagen af Frihed og fremstillet efter traditionelle pølsehåndværksmetoder. Det høje indhold af kød fra fritgående grise og kødkvæg sørger for saftige pølser, som ikke sprækker så let – og som også er gode til pølsehorn til både store og små.

Sæt smag på frokostbordet

Sæt smag på frokostbordet med pestoer, hummus og aiolier – skønne spreads til smørrebrød, salater, i sandwich og til at dyppe grøntsags- og brødstænger i.

There's a new bag-in-box in town!

Vi har opdateret designet og gjort størrelsen på vores bag-in-box-vine perfekt til køleskabsdøren, frokostbordet og picnictasken. Indholdet er den samme gode vin, som du kender.

Løgismose Kyllingen

Med stolthed bærer vores kyllinger det franske Label Rouge-certifikat, som kun tildeles den allerbedste smag. Det kan ganske enkelt smages, når en kylling har haft et godt liv. Vi kalder det smagen af frihed. Du kan finde både Løgismosekyllingen og udskårne stykker, kyllingebryst- og lår, i Netto i hele landet.

Opskrift på hønsesalat

Har du styr på påskefrokosten?

Bliv klar til påsken med disse skønne opskrifter

Se dem her