• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

NYD PÅSKEN

Med Løgismose i Netto finder du altid et væld af produkter til påskefrokosten – alle med fokus på smag, holdning og håndværk.

Tid til smagsoplevelser

Påske rimer traditionelt på tid til at nyde forårets komme og – ikke mindst – gode smagsoplevelser på tallerken og i glas. I Netto finder du et bredt udvalg af vores produkter, som passer perfekt til påske:

Skænk pilsner-øl eller fransk vin i glasset og servér pølser, sild og håndværksoste med tilbehør, på tallerkenen – alle fremstillet med udgangspunkt i smag, holdning og godt håndværk.

Intet frokostbord uden sild!

Løgismose serie af gammeldags modnede sild er alle fremstillet efter traditionelle bornholmske opskrifter. De gammeldags modnede, hele fileter håndkrydres og håndrulles ned i glasset.

Skænk kold øl og vin

Skænk kold pilsner-øl og Løgismoses nummer-vine i glassene til påskefrokosten. Nummer-serien er skabt med vision om at skabe glædelig genkendelighed og bred anvendelighed og er udviklet af Løgismoses sommelier.

OST TIL FROKOSTEN

Nyd ost på godt rugbrød eller franskbrød til påskefrokosten. Løgismose håndværksoste er udviklet i et samarbejde mellem passionerede mejerister og Løgismoses kokke med en fælles vision om at skabe gode håndværksoste med fokus på smag, holdning og håndværk.

Kom pølser på bordet

Vores serie af pølser er mærket med Smagen af Frihed og er fremstillet efter traditionelle pølsehåndværksmetoder. Det høje indhold af kød fra fritgående grise og kødkvæg sørger for saftige og smagfulde pølser. Vores pølser er til dig, der går op i smag, holdning og håndværk.

Sæt smag på påskebordet

Sæt smag på frokostbordet med pestoer, hummus og aiolier – skønne spreads til smørrebrød, salater, i sandwich og til at dyppe grøntsags- og brødstænger i.

Tilbehør til smørrebrødet

Nyd rødbeder, drueagurker og rødkål på dit smørrebrød. Vores kokke har kigget dybt i gamle sylteopskrifter og hentet inspiration fra mormorkøkkenet – Idéen er nemlig at komme tilbage til de gamle dyder, hvor råvaren og smagen er i højsædet.

Har du styr på påskefrokosten?

Bliv klar til påsken med disse skønne opskrifter

Se dem her