• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (inkl. moms: 0,00) 0,00

Løgismose økologisk mel

De bedste og mest velsmagende fødevarer skabes i tæt samspil med naturen. Hos Løgismose arbejder vi for, at alle vores produkter skal afspejle den holdning.

Løgismose økologisk mel

Løgismose bruger kun det bedste korn til fremstillingen af Løgismoses melserie. Alt korn til Løgismose melserie dyrkes økologisk i Danmark. Efter høst males og pakkes melet på Bornholm.  Vores melserie er udviklet til alle bage-formål. De fleste varianter er malet på stenkværn og du kan finde serien i Netto i hele landet. Dyk ned i vores bageunivers og find masser af tips og tricks, samt skønne opskrifter på økologisk bagværk.

 

Løgismose økologiske melserie

BAG MED LØGISMOSE MELSERIE

 

Teboller

"Kærne"rugbrød

Sandwichboller

Koldhævet speltbrød bagt i gryde

GRYDEBRØD MED SKYR, ØL OG SPELTKERNER

Koldhævet ølandshvedebrød

Løgismose-kokkens 5 bageråd:

  • Brug mere vand. Dejen må gerne være våd. Det giver en bedre struktur og et saftigt brød.

  • Ælt dejen i intervaller. Rør dejen godt igennem et par minutter og lad den hvile i 5 minutter. Gentag dette 3-4 gange. Dette giver en god struktur og et saftigt brød.

  • Bag ved høj temperatur. Varm ovnen op til ca. 240° varmluft og bag brødet i ca. 10 min. Sænk temperaturen til ca. 180°. Dette giver en smagfuld og sprød skorpe. 

  • Brug termometer under bagning. Dette sikrer, at brødet er færdigbagt og ikke bliver tørt. Brødet skal være 98-100° i kernen.

  • Koldhæv dejen. Koldhævning giver dejen tid til at udvikle mere smag og en bedre struktur. Det gør også, at du kan bruge mindre gær.

LÆR AT BAGE MED LØGISMOSE MEL

MED LØGISMOSE KOGTE SPELTKERNER OG HVEDEMEL

GRYDEBRØD

Vores helt nye produkt – Løgismose Kogte Kerner – gør det nemt at bage grovbrød. Kernerne er udblødte og forkogte, så du kan hælde dem direkte i dejen.

Se opskriften her