Product added to basket

  • 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (inkl. moms: 0,00) 0,00

Løgismose økologisk mel

Vi har udviklet en melserie til alle bage-formål. Den er økologisk og du kan finde serien i Netto i hele landet.

Vi har fået 2 nye varianter i vores økologiske melserie, som du kan finde i Netto i hele landet; Manitoba og Tipo 00. Begges meltyper males på Bornholm og er selvfølgelig ligeså økologiske som resten af serien.

Manitoba hvedemel er perfekt til luftige brød, morgenboller, kager og tærter. Manitobahveden er en canadisk sort, som har en helt unik bageevne og beskrives af mange som “verdens bedste hvede”.

TIPO 00 er med den fine formalingsgrad og mængden af protein perfekt til pasta, pizzadej og foccacia. "Tipo" betyder type på italiensk og den italienske betegnelse 00 er et mål for melets formalingsgrad. Til TIPO 00 anvendes vårhvede.

Læs mere om vores melvarianter og få opskrifterne her på siden. 

 

 

BAG MED LØGISMOSE MELSERIE

"Kærne"rugbrød

Pastadej med æg - Tipo 00

Koldhævet manitoba-brød

Koldhævet speltbrød bagt i gryde

Koldhævet ølandshvedebrød

Løgismose-kokkens 5 bageråd:

  • Brug mere vand. Dejen må gerne være våd. Det giver en bedre struktur og et saftigt brød.

  • Ælt dejen i intervaller. Rør dejen godt igennem et par minutter og lad den hvile i 5 minutter. Gentag dette 3-4 gange. Dette giver en god struktur og et saftigt brød.

  • Bag ved høj temperatur. Varm ovnen op til ca. 240° varmluft og bag brødet i ca. 10 min. Sænk temperaturen til ca. 180°. Dette giver en smagfuld og sprød skorpe. 

  • Brug termometer under bagning. Dette sikrer, at brødet er færdigbagt og ikke bliver tørt. Brødet skal være 98-100° i kernen.

  • Koldhæv dejen. Koldhævning giver dejen tid til at udvikle mere smag og en bedre struktur. Det gør også, at du kan bruge mindre gær.

LÆR AT BAGE MED LØGISMOSE MEL