• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

Smagen af dansk sommer Løgismose koldskål

Endelig er vejret med os. Det fejrer vi med smagen af dansk sommer. Vores Mormorkoldskål bringer minderne tilbage til mormors sommerhus, sand mellem tæerne, fregner og sommerdage uden ende. Nu har vi fået et nyt medlem i familien! Økologisk Farmorkoldskål, er en lettere og frisk koldskål lavet på kærnemælk. Find den dybe tallerken frem og fyld den med den yndede sommerspise. 

 

Løgismose økologisk Mormorkoldskål

Løgismose økologisk Mormorkoldskål er udviklet af vores kokke og mejerister med udgangspunkt i deres barndoms- og sommerminder.

Resultat er en koldskål med en cremet konsistens fra æggeblommerne, en frisk smag fra citroner samt vanilje. Nyd den som den er eller med danske jordbær eller økologiske kammerjunkere.

 

Klassiske økologiske kammerjunkere

Økologiske kammerjunkere lavet efter den originale opskrift fra kokkene i vores eget konditori. De er bagt med kærlighed til den gode smag og sans for gode råvarer.

Kammerjunkerne er smørbagte med et delikat strejf af citron, vanilje og kardemomme.  

Find Mormorkoldskål på køl og kammerjunkere på hylderne i din lokale NETTO

Løgismose Koldskål
Sand mellem tæerne, fregner, saltvand og sommerdage uden ende – vores Mormorkoldskål bringer dig tilbage til sol og sommer i mormors sommerhus.

Løgismose økologiske Farmorkoldskål

Løgismose økologisk Farmorkoldskål er et nyt medlem i familien og er vores bud på en klassisk kærnemælkskoldskål. Smagen er frisk af kærnemælk og citron og rundet af rørsukker og vanilje.​

Nyd Farmorkoldskål som dessert eller mellemmåltid med Løgismose kammerjunkere eller friske, solmodne bær. Farmorkålskål kan også bruges som base i smoothie. 

Begge vores koldskål er udviklet i et tæt samarbejde mellem vores kokke og mejerister på Løgismose Mejeri Fyn og fremstillet af de bedste, økologiske råvarer. 

Det er smagen af sol og sommer, hos bedstemor. Velbekomme!

Find Farmorkoldskål på SPOT i din lokale NETTO i udvalgte uger henover foråret og sommeren. 

Hjemmelavet kærnemælkskoldskål

Det er nemt at lave sin egen koldskål. Vores konditor laver koldskål med kærnemælk, æg, vanilje og et squis limejuice.

Få opskriften