Product added to basket

  • 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (inkl. moms: 0,00) 0,00

Smagen af dansk sommer løgismose mormorkoldskål

Endelig er vejret med os. Det fejrer vi med smagen af dansk sommer, nemlig koldskål. Vi har lavet en nostalgisk koldskål af gode økologiske råvarer, som mormor ville have lavet den.

Løgismose økologisk mormor-koldskål

Koldskålen har en cremet konsistens fra ægge- blommerne og en mild smag af mælkens syrlige noter og er rundet af med vanilje og den friske smag fra citronerne, der nok skal bringe alle

minder frem. Nyd den med smagfulde danske jordbær lige nu, med økologiske kammerjunkere eller med Løgismoses økologiske koldskålscrunch.

Klassiske økologiske kammerjunkere

Økologiske kammerjunkere lavet efter den originale opskrift fra kokkene i vores eget konditori. De er bagt med kærlighed til den gode smag og sans for gode råvarer. Kammerjunkerne er smørbagte med et delikat strejf af citron, vanilje og kardemomme. Og naturligvis tilsat godt håndværk.

Økologisk koldskålscrunch

Nyd din koldskål med vores økologiske koldskålscrunch, som er ristet, smagt til med citron og tilsat stykker af jordbær. Prøv den også på toppen af en god vaniljeis, på panna cotta eller som topping på en almindelig yoghurt eller skyr.

Du kan også lave din egen koldskål
– få opskriften på løgismose.dk/opskrifter

 

Find koldskål på køl og koldskålscrunch og kammerjunkere på hylderne i din lokale NETTO