• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Mejeri

Løgismose Mejeri er leveringsdygtig i alt fra skyr, til kefir og den velkendte fynske rygeost. Løgismoses mejeriprodukter er økologiske og hvor det er muligt anbefalet af Dyrenes Beskyttelse.

 

Løgismose Mejeri producerer mejeriprodukter i gourmetklassen. De fleste mejeriprodukter produceres på mejeriet i Allested-Vejle på Midtfyn, men historien går meget længere tilbage. En del af den startede i 1969, hvor Sven og Lene Grønlykke købte det lukningstruede Hårby Mejeri.

I dag er mejeriet leveringsdygtig i alt fra skyr, kefir til den velkendte fynske rygeost. Løgismoses mejeriprodukter er økologiske og hvor det er muligt anbefalet af Dyrenes Beskyttelse. Vi tror på, at dyr, der har det godt, også leverer fødevarer, der bare smager bedre.

Læs mere om historien om Løgismose Mejeri

NYHED: ØKOLOGISK VANILJE FRAICHE

Løgismose økologiske creme fraiche med vanilje er lavet på økologisk dansk fløde, syrnet på traditionel vis med den traditionsrige fynske mælkesyrekultur Flora Danica. Smagen er let syrlig og fyldig, med afrundet sødme fra vaniljen. Nyd den til nybagt frugttærte, som creme i frugtsalaten eller til en fyldig chokoladekage.

Læs mere her

SMAGEN AF FRIHED

De bedste og mest velsmagende fødevarer skabes i tæt samspil med naturen.

Læs mere

DYRENES BESKYTTELSE

I samarbejde med Dyrenes Beskyttelse har Løgismose sat sig langsigtede og ambitiøse dyrevelfærdsmålsætninger.

Læs mere