• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

Jul med Løgismose

Julen står for døren, og hyggelige stunder med lækkerier på bordet venter. I Netto finder du et bredt udvalg af vores juleprodukter, så du slipper for julestress og jag. 

I Netto kan du nu, og i hele december finde et bredt udvalg af juleprodukter fra Løgismose. Fyld kurven med julelækkerier og slip for julestress i køkkenet. I vores julesortiment i Netto finder du for eksempel klassiske julesmåkager, franske svesker, æblegløgg og ribsgele.

 Ud over vores julesortiment, er hylderne fyldt med alverdens Løgismose-lækkerier som vil klæde ethvert julefrokostbord. Du finder blandt andet mange forskellige oste, pølser, økologiske mejeriprodukter som er godkendt af Dyrenes Beskyttelse, plantebaserede produkter og meget, meget mere.

 

 

Høj kvalitet på glas

Julens varme krydderier til kolde dage - Gløgg

Siden slutningen af det 19. århundrede har den klassiske røde glögg været en juletradition. Oprindeligt blev den meget sigende kaldt for ‘glødet vin’, som man serverede ved markederne i den kolde tid. Den lyse æblegløgg er tilberedt på æblemost og stammer fra Alsace – hvor man traditionen tro tilsætter en lille skarp til de voksne. Senere er æbleglöggen, ligesom den klassiske røde glögg, også blevet en juletradition.

Læs om Årgangsgløgg 2020

Dæk julefrokostbordet med Løgismose


Selvom julens sammenkomster nok bliver færre og mindre i år, så snyd ikke dig selv og dine nærmeste for et gedigent julefrokostbord spækket med smag, holdning og håndværk. Du finder et bredt udvalg af vores produkter, som passer perfekt til et veldækket frokostbord i Netto i hele landet.

Juleopskrifter

Gå på opdagelse i vores univers af opskrifter. Vi har samlet opskrifterne til en velsmagende jul.

Se dem her