• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Jul med Løgismose

Julen står for døren, og hyggelige stunder med lækkerier på bordet venter. I Netto finder du et bredt udvalg af vores juleprodukter, så du slipper for julestress og jag. 

I Netto kan du nu, og i hele december finde et bredt udvalg af juleprodukter fra Løgismose. Fyld kurven med julelækkerier og slip for julestress i køkkenet. I vores julesortiment i Netto finder du for eksempel klassiske julesmåkager, franske svesker, æblegløgg og ribsgele.

 Ud over vores julesortiment, er hylderne fyldt med alverdens Løgismose-lækkerier som vil klæde ethvert julefrokostbord. Du finder blandt andet mange forskellige oste, pølser, økologiske mejeriprodukter som er godkendt af Dyrenes Beskyttelse, plantebaserede produkter og meget, meget mere.

Økologiske, smørbagte vaniljekranse

Økologiske vaniljekranse, bagt med vores økologiske smør, mandelmel og vanilje.

25 kr. i Netto
Hjemmebagte vaniljekranse

Hjemmebagte brunkager

Økologiske brunkager

Økologiske brunkager, bagt med vores økologiske smør og sprøde mandler. Krydret med kanel, ingefær og orange.

25 kr. i Netto

Julens varme krydderier til kolde dage - Glögg

Siden slutningen af det 19. århundrede har den klassiske røde glögg været en juletradition. Oprindeligt blev den meget sigende kaldt for ‘glødet vin’, som man serverede ved markederne i den kolde tid. Den lyse æblegløgg er tilberedt på æblemost og stammer fra Alsace – hvor man traditionen tro tilsætter en lille skarp til de voksne. Senere er æbleglöggen, ligesom den klassiske røde glögg, også blevet en juletradition.

Juleopskrifter

Gå på opdagelse i vores univers af opskrifter. Vi har samlet opskrifterne til en velsmagende jul.

Se dem her