Til varme og solrige dage

Med lysere dage og forårets ankomst kommer lysten til det friske, syrlige og kolde. Langt om længe er det tid for den vaniljeprikkede skål af smagsglæde – koldskål

Sand mellem tæerne, fregner, saltvand og sommerdage uden ende – vores Mormorkoldskål bringer dig tilbage til sol og sommer i mormors sommerhus.

Smagen af sol og varme: Koldskål

Koldskål er en yndet sommerspise. Ja, nogle vil endda mene, at den danske sommer slet ikke er det samme uden koldskål. Vi nyder den gerne morgen, middag og aften og gerne med sprøde kammerjunkere eller danske jordbær.

­

HJEMMELAVET KOLDSKÅL OG KNASENDE TILBEHØR 

 

­

Sæson for iskaffe

Om du er til iskaffe deluxe med karamelsirup, chokolade og flødeskum på toppen eller en mere traditionel iskaffe, så finder du altid en kaffevariant efter dit behov i vores brede sortiment af kaffe.

OPSKRIFT PÅ ISKAFFE DELUXE

SMID SMAGEN AF FRIHED PÅ GRILLEN

Med udskæringer fra vores fritlevende Løgismose kylling har vi gjort grill-arbejdet let for dig.

Læs mere om kyllingen

Skænk kold vin og øl i glasset

Om du er til vin eller øl finder du altid et stort udvalg af franske vine og danske øl på hylden i Netto – nyd dem ved den anbefalede temperatur og i godt selskab

Læs mere om Løgismose vin & øl

Snacks i skyggen

Efter en lang dag i solen og måske endda på stranden, trænger kroppen i den grad til lidt salte indslag. På hylden i Netto finder du tre slags chips samt masser af spreads, du kan nyde på sprødt brød.

Inspiration til flere snacks