Nytår med Løgismose i Netto

Dæk bordet til årets sidste aften med Løgismose i Netto. Vi har sørget for at hylderne i Netto er fyldt med østers, bobler, mixers, sprøde snacks og det helt store tapasbord, så du kan skyde nytåret ind med smag, holdning og håndværk. Skål og godt nytår.

Østers til nytår

Ka' De li' østers? Det kan vi i den grad i Løgismose, og det har vi kunnet alle dage – og ikke mindst på årets sidste aften. Byd gæsterne velkommen med franske Løgismose østers. Den salte, friske smag vækker appetitten sammen med et glas Champagne eller anden tør mousserende vin.

Smagen er smukt balanceret mellem salt og sødme og rummer en særlig dybde, der understreger den friske havsmag

OPSKRIFTER MED ØSTERS

Find alle vores opskrifter med østers

BERUSENDE BOBLER

Emilie Laurance Blanc de Noir Brut er vores bud på det perfekte vin-match til dine østers. Også fortrinlig som ledsager til lette retter med fisk og skaldyr, og som appetizer når gæsterne kommer eller dronning holder sin nytårstale - Ja det eller blot som et glas i utide.

EN KNASENDE MUNDFULD

Løgismose kartoffelchips klarer jobbet med bravour med deres ekstravagante smage og smukke, naturlige farver. Alletiders til at akkompagnere en drink eller et glas vin nytårsaften.

Tapas til nytår eller natmad?

Antipasti, hapsere, sharefood, tapas, fingerfood – kært barn har mange navne, men det handler i alle tilfælde om mad, der er nemt at spise med fingrene, og som du har lyst til at dele med andre. I Netto i hele landet finder du et væld af produkter, som på ganske kort tid og uden de store krumspring kan sætte mad-scenen for en hyggelig og festlig aften!

FÅ INSPIRATION

OPSKRIFTER TIL TAPASBORDET

Find flere tapasopskrifter her

VIN OG BOBLER TIL HELE AFTENEN

Forkæl dine nærmeste på årets sidste aften og servér vores franske kvalitetsvine udviklet af Løgismoses sommelier til nytårsmenuen.

Læs mere om Løgismose vin

FRISKBAGT MORGENBRØD TIL DAGEN DERPÅ

Nyd friskbagt morgenbrød dagen derpå. Med Løgismose koldhævede surdejsboller bliver det ikke nemmere. Lun dem i ovnen i 9 minutter og nyd smagen af dansk brødhåndværk i sin fineste form.

3 OPSKRIFTER MED ØSTERS

 

SÅDAN ÅBNER DU ØSTERS