Til kolde dage

Efterårs- og vintermånederne i Danmark indbyder til indehygge og masser af rare stunder med varme drikke og velsmagende godheder. Dyk ned i vores univers til de kolde dage og lad dig inspirere til et vinterhalvår med smag holdning og håndværk.

Varme drikke

Intet giver varmen som en dampende varm kop kaffe eller te. Prøv Løgismose krydrede te-varianter eller fyldige kaffer og lad varmen brede sig indefra.

Se hele udvalget

Småkager og cookies

Melder sukkertrangen sig? Kryb under et tæppe med en lun drik og en Løgismose smørbagt cookie eller småkage. I alle tilfælde er de bagt efter alle kunstens regler med masser af smør - nogle med havre, stykker af mørk chokolade og andre med mandler, varme krydderier og masser af vanilje.

Mel og bagning

Indehygge rimer på hjemmebag. I Løgismose økologisk store melsortiment finder du alt til hjemmebageriet. Er du ny udi bageverdenen, så start med en succesoplevelse med vores bageblanding til koldhævede surdejsboller.

Løgismose bageunivers

Chokolade

Duften af varm kakao, en nybagt brownie eller teboller fyldt med chokoaldestykker - det er råhygge i sin reneste form. Brug Løgismose økologiske chokoladeplader fremstillet af nøje udvalgte kakaobønner fra kakaoplantager, hvor der lægges stor vægt på traditionelle håndværksmetoder og samklang med naturen til at skabe søde stunder.

Løgismose måltider

På en kølig efterårs- eller vinteraften opstår lysten til et varmt, lunende måltid. Løgismose Dahl, Butter Chicken og Chicken Tikka Masala er spækket med varme krydderier - således får du farve i kinderne og kan drømme dig til lunere himmelstrøg, mens det river og rusker udenfor.

Løgismose færdigretter