FYLD JULETIDEN MED SMAG HOLDNING OG HÅNDVÆRK

Julen står for døren, og hyggelige stunder med lækkerier på bordet venter. I julen gør vi os ekstra umage, laver tingene fra bunden, flotter os og køber de allerbedste råvarer – der skal ikke mangle noget. Det gør vi også hos Løgismose. Vores kokke har med stor omhu og respekt for det gamle håndværk og med udgangspunkt i de ypperste råvarer, udviklet et bredt julesortiment, så du kan dække et smukt og smagfuldt julebord og fylde december med smag, holdning og håndværk.

 

 

DÆK JULEBORDET MED SMAG, HOLDNING OG HÅNDVÆRK

December er fuld af drømme om overdådige juleborde med smagfulde delikatesser. Og med Løgismose bliver drømmene til virkelighed. Vores kokke har med udgangspunkt i de ypperste råvarer og respekt for det gamle håndværk udviklet en serie af velsmagende produkter, der drysser lidt ekstra magi over julens gode stunder. Find alt til julen fra Løgismose i en Netto-butik nær dig. Til Netto-pris. 

 

Den søde juletid

Så hyggelig den mørke juletid kan være, hvis den fyldes med varmende drikke, sødt juleknas og et lille drys kanel.

 

GLØGG

Gløgg har været en juletradition siden slutningen af det 19. århundrede og blev oprindeligt og meget sigende kaldet 'glødet vin', som man serverede ved markederne i den kolde tid. Løgismosekokkene har i år udviklet tre forskellige gløgg – både med og uden alkohol.

Løgismose årgangsgløgg

LØGISMOSE SMØRBAGTE JULESMÅKAGER

Småkager hører julen til, og de skal være bagt med smør, mandler og varme krydderier. Vaniljekranse, brunkager og pebernødder er Løgismoses bud på årets julebag. De er økologiske, sprøde og en himmerigsmundfuld efter en frisk gåtur i det kolde vejr.

Har du mod på at bage småkagerne selv?

Prøv vores mange opskrifter på julebag

 

FISK PÅ JULEFROKOSTBORDET

Frokostbordet er, når det er bedst, et herligt sammensurium af sødt, salt, surt, fedt, røget, marineret, stegt, kogt og råt – og naturligvis fyldt med fiskeserveringer.

 

Gammeldags modnede sild

Ingen julefrokost uden sild. Løgismose serie af gammeldags modnede sild er alle fremstillet efter traditionelle bornholmske opskrifter. De gammeldags modnede, hele fileter håndkrydres og håndrulles ned i glasset. Den lange modningstid giver sildene en rund og harmonisk smag samt et fantastisk bid.

Sildemadder i stride strømme

Få inspiration til det store sildebord

LØFT SMAGEN PÅ JULEFROKOSTBORDET

Julebordets anretninger er præget af fede og fyldige smage, der kræver tilsmagning og tilbehør for ikke at opleves for overvældende og tunge. Med små smagsmæssige tips og det rette garniture kan du nemt gøre en stor forskel og løfte den samlede smagsoplevelse i retterne på julefrokostbordet.

 

Løgismose antipasti

Brug Løgismose Antipasti som ingredienser og tilbehør på julefrokostbordet og mærk hvordan smagen løfter sig. Find Løgismose Antipasti fast på hylden i Netto i hele landet

Uundværligt tilbehør

Er du mere til det klassiske tilbehør, har vi naturligvis vores traditionsrige survarer; syltede agurker, rødbeder og rødkål, som er uundværlige på julefrokostbordet.

Opskrifter på syltede sager

Lær mere om sylteriet og fyld glas og skåle med alskens hjemmelavet syltet grønt

 

SÆT TÆNDERNE I EN SAFTIG ANDESTEG ELLER -LÅR

And hører sig julen til og igen i år finder du vores saftige canette og confiterede andelår på hylden i Netto.

 

Løgismose canette

Canetten er knap så fed som en landand, hvilket bestemt ikke gør den mindre delikat. Tværtimod, får du som oftest serveret canettens fine kød, hvis du vælger and, når du er ude at spise. Canette har en fin kødstruktur og tyndt skind, der nemt bliver sprødt, med en særdeles udsøgt smag.

Løgismose canette er en ung berberiand, som opvokser frit på bjergskråningerne ved Chalosse i Les Landes i Frankring.

Confiterede andelår

Vores confiterede andelår kommer fra franske berberie-ænder. Lårerne har simret i andefedt i flere timer, og den lange tilberedningstid resulterer i kød sprængfyldt af smag, og giver det samtidig sin unikke smørmøre og saftige konsistens. Et udsøgt alternativ til den helstegte juleand.

Opskrifter med juleand

Dyk ned i et velsmagende andeunivers med en masse opskrifter

ALT TIL JULEMIDDAGEN

Fyld anden med franske svesker fra Agen, saucen med dansk økologisk ribsgelé og fløde, og top risalamanden med sødmefuld og aromatisk kirsebærsauce.

 

Vejen til velsmag

And og confiterede andelår med tilbehør af lun rødkål, brunede og hvide kartofler, måske en sprød grønkålssalat på siden og så saucen. Saucen er middagens enkelte elementers sammenhængskraft og den, der løfter retten til nye højder.

Opskrift på sauce og steg

Intet skal mangle, når julen ringes ind.

Kirsebærsauce

Vores bud på en klassisk og sødmefuld kirsebærsauce på danske kirsebær. Saucen er krydret let med vanilje og kanel. Nyd den kold eller varm på risalamanden.

Opskrift på risalamande

Julens drikkevarer

Julens overdådige middage og frokoster kræver noget særligt af de ledsagende drikkevarer. I Løgismoses sortiment finder du øl, rødvin og bobler, som akkompagnerer julemaden på bedste vis.

 

Julebryg

Løgismose julebryg er en sødmefuld og frisk lagerøl af Bock-typen. De tydelige noter af malt, humle og karamel, gør denne læskende julebryg til den perfekte ledsager til traditionel, dansk julemad.

Se vores udvalg af øl

Julevin

Til julemiddagen og festlige stunder der sig vin hører – både dem med og uden bobler. På hylderne finder du vores bud på vine til, der fuldender aftenen.

Find årets vin