Frokost

Med Løgismose i Netto finder du altid et væld af produkter til frokosten – alle med fokus på smag, holdning og håndværk.

Pålæg

Mærket med Smagen af Frihed og anbefalet af Dyrenes Beskyttelse er Løgismose pålæg fremstillet med kød fra fritgående kødkvæg og grise samt fritlevende kyllinger.

Læs om smagen af frihed

Smagen af frihed

Sild

Løgismose sild er gammeldags modnede sild, som alle er fremstillet efter traditionelle bornholmske opskrifter. De gammeldags modnede, hele fileter håndkrydres og håndrulles ned i glasset. Det giver faste sildefileter med masser af smag, perfekt til et stykke godt rugbrød.

Pesto & Hummus

Det er spreads, der kan spises til det hele. Prøv dem som smørelse i sandwich eller på rugbrød, som dip til grøntsager eller som nem sauce til resterne af pasta eller kartofler fra gårsdagens aftensmad.

Find inspiration til tapas

Færdigretter

På hylden i Netto finder du altid 5-6 færdigretter, tilberedt med udgangspunkt i smag, holdning og håndværk. Retterne er udviklet af vores kokke, fulde af gode råvarer og mærket med Smagen af Frihed, når de indeholder kød eller kylling.

Læs om færdigretterne

Til de dage, hvor der ikke er tid til at bruge en masse timer i køkkenet, men du stadigvæk gerne vil kunne servere et måltid, der smager af noget

Brød

Løgismose koldhævede speltboller samt speltbrød på frost bliver luftige og sprøde og får sej krumme, når de lunes. Nyd boller og brød med fyld som sandwich i madpakken eller på frokostbordet med gode oste på.

Få inspiration til brunch

Ost til frokosten

Mild, modnet eller skimlet – nyd ost på godt rugbrød og du har en nem og velsmagende frokost. Løgismose oste er udviklet i tæt samarbejde mellem passionerede mejerister og vores kokke med en fælles vision om at skabe gode håndværksoste med fokus på smag, holdning og håndværk.

Læs om Løgismose oste