Frokost

Med Løgismose i Netto finder du altid et væld af produkter til frokosten – alle med fokus på smag, holdning og håndværk.

Pålæg

Mærket med Smagen af Frihed og anbefalet af Dyrenes Beskyttelse er Løgismose pålæg fremstillet med kød fra fritgående kødkvæg og grise samt fritlevende kyllinger.

Læs om smagen af frihed

Smagen af frihed

FLØDEOST

Løgismose økologiske flødeoste er en lette og luftige flødeoste. Brug dem til alt fra spread i en sandwich akkompagneret med f.eks. koldrøget laks og frisk salat, som dip til grøntsagstænger og sprøde chips, blandet op med cremefraiche i en dressing til salat, til ovnbagt eller grillet fisk. Eller blot smurt på et godt stykke brød.

Pesto & Hummus

Det er spreads, der kan spises til det hele. Prøv dem som smørelse i sandwich eller på rugbrød, som dip til grøntsager eller som nem sauce til resterne af pasta eller kartofler fra gårsdagens aftensmad.

Find inspiration til tapas

Færdigretter

På hylden i Netto finder du altid 5-6 færdigretter, tilberedt med udgangspunkt i smag, holdning og håndværk. Retterne er udviklet af vores kokke, fulde af gode råvarer og mærket med Smagen af Frihed, når de indeholder kød eller kylling.

Læs om færdigretterne

Til de dage, hvor der ikke er tid til at bruge en masse timer i køkkenet, men du stadigvæk gerne vil kunne servere et måltid, der smager af noget

Sild

Løgismose sild er gammeldags modnede sild, som alle er fremstillet efter traditionelle bornholmske opskrifter. De gammeldags modnede, hele fileter håndkrydres og håndrulles ned i glasset. Det giver faste sildefileter med masser af smag, perfekt til et stykke godt rugbrød.