• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

 

Løgismose Gårdmælk Mini er et skridt på vejen i et samarbejde med danske landbrug, som træffer aktive og målrettede valg. Valg om at styrke økologien, dyrevelfærden og biodiversiteten, samtidig med, at de forsøger at begrænse klimaforandringerne. 

Vi kalder det Mælkebevægelsen.

Løgismose Gårdmælk

Løgismose økologisk mælk har i mange år været anbefalet af Dyrenes Beskyttelse. Nu lancerer vi en ny økologisk Gårdmælk der - udover Dyrenes Beskyttelse - også er certificeret med 3 dyrevelfærdshjerter.

Dette er starten på Mælkebevægelsen – en platform for fremtidens ansvarlige landbrug og landmænd.

Kroghsminde

Vores økologiske Gårdmælk Mini kommer blandt andet fra Kroghsminde i Sydvestjylland, hvor Jens Krogh, økologisk landmand og andelshaver i Naturmælk, har sat gang i en lang række projekter, for at passe på miljøet, reducere gårdens klimaaftryk og skabe optimale levebetingelser for sine dyr.

Arbejdet sker gennem både små og store indsatsområder, som bl.a. indebærer at gården har sit eget biogasanlæg, at Jens anlægger kløvergræsmarker, som er særligt kulstofbindende og biodiversitetsfremmende – og at gården ejer sin egen vindmølle.

Se Økologisk Landmand, Jens Krogh fortælle om Kroghsminde og Løgismose Gårdmælk i videoen herunder. 

Ny landmand i Mælkebevægelsen!

Finn Johansen bor på Læsbækgård syd for Tinglev, hvor han har drevet økologisk landbrug siden 1997. Finn har 120 sortbrogede køer og er nyest landmand i mælkebevægelsen.

MØD FINN FRA LÆSBÆKGÅRD

 

Tag med til Læsbækgård og mød vores nyeste økologisk landmand i Mælkebevægelsen, Finn Johansen, og en udvalgt skare af hans 120 økologisk sortbrogede køer

På sigt udbredes Kroghsmindes og Læsbækgårds erfaringer til Naturmælks andre andelshavere, så de også kan bidrage til Løgismose Gårdmælk. Mælk fra gårde med særlig omtanke for dyr og vores natur.

Mælkebevægelsen - en platform for fremtidens landbrug

Kun ansvarlige landbrug med omtanke for vores fælles fremtid og stærke ambitioner indenfor dyrevelfærd, klima og biodiversitet kan blive en del af Mælkebevægelsen. 

3 afgørende forskelle

Alle produkter skal leve op til:
  Det statskontrollerede økologimærke 
  Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse-mærke 
  3 hjerter i Dyrevelfærdsmærket 

 

               

 

 

#mælkebevægelsen

Du kan også blive en del af bevægelsen

1 krone fra salget af hver liter Gårdmælk går til at understøtte bæredygtige tiltag på danske, økologiske gårde blandt Naturmælks andelshavere. Sammen kan vi hjælpe endnu flere dygtige landmænd og -kvinder med at blive en del af #mælkebevægelsen

Læs mere om Mælkebevægelsen

 

 

Q&A Løgismose Gårdmælk

Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse

3 hjerter i Dyrevelfærdsmærket

Bliv inspireret af vores online univers

Lær mere om vores produkter i Netto. Find opskrifter, inspiration og meget mere.

Gå til siden