MED HJERTERNE PÅ RETTE STED

Løgismose økologisk frugtyoghurter bærer tre dyrevelfærdshjerter og er syrnet med Acidophilus. Yoghurterne er cremede, fyldige og tilsmagt med solmodne frugter og bær samt sødet med rørsukker. De er lavet og tilsmagt af vores kokke og mejerister på Løgismose Mejeri på Fyn, og vi synes, de smager, som rigtig frugtyoghurt skal smage! I serien finder du varianterne; pære & banan, jordbær, vanilje og appelsin.

FIND VARIANTERNE PÅ HYLDEN

Se hele vores udvalg af mejeriprodukter

SYRNET MED ACIDOPHILUS

Vores yoghurt er syrnet med den probiotiske Acidophilus-kultur, som menes at være særlig gavnlig for fordøjelsen og mavens naturlige flora af mælkesyrebakterier.

Vores yoghurt er meget mere end blot en yoghurt, faktisk synes vi, den er en lille revolution til morgenbordet

 

 

MED OMTANKE FOR DYR OG VORES NATUR

Yoghurten er lavet på letmælk fra fritgående malkekøer, der lever på danske, økologiske landbrug med landmænd, der passer godt på både dyr og natur.

LÆS OM SMAGEN AF FRIHED

Vi kalder det smag, holdning og håndværk

 

 

YOGHURT MED HJERTERNE PÅ RETTE STED

Vores yoghurt-serie er mærket med tre dyrevelfærdshjerter. De tre hjerter sikrer bl.a. at kørerne kommer på græs i sommerhalvåret og har meget mere plads i staldende.

LÆS OM MÆRKNINGEN

 

 

HVAD BEGÆRER DIT MORGENMADSHJERTE?

Morgenstund har guld i mund – om det er i de tidlige eller sene morgentimer, om det er hverdag eller weekend, så væk dine smagssanser med velsmag fra morgenstunden.

FÅ INSPIRATION