Løgismose måltider

Til de dage, hvor der ikke er tid til at bruge en masse timer i køkkenet, men du stadigvæk gerne vil kunne servere et måltid, der smager af noget, til dig selv eller hele familien. Vores kokke har fundet inspiration i både middelhavskøkkenet, det indiske og det klassiske danske køkken, og har udviklet en række måltider fuld af gode råvarer. F.eks. er al kød mærket med Smagen af Frihed. Velbekomme!

­

Smagen er i højsædet

Hver tirsdag testes færdigretterne af vores kokke for at sikre, at smagen er og bliver, som den skal være.

Kun de bedste ingredienser ryger i retterne. Det betyder, at Klassisk Lasagne (kommer også i en størrelse til hele familien) og Butter Chicken er lavet med frilandskød fra enten frilandskødkvæg eller Løgismose kyllingen. De grønne varianter som Grøntsagslasagne og Dhal er vegetariske og økologiske færdigretter.

Retterne er udviklet i tæt samarbejde mellem vores kokke og gastronomiske mandskab, og inspirationen dertil er hentet fra Middelhavet, Østen og det danske, klassiske køkken.

 

Læs om Smagen af frihed

Genvejen til bedre mad hver dag

Altid velsmag på Netto-hylderne

Vi laver mindre mad i hjemmet. Hver tredje dansker bruger under et kvarter på at tilberede aftensmad. Tiden er knap, og samtidig stiger både udbuddet af samt kvaliteten på færdigretter. På hylden i Netto landet over finder du altid 5-6 færdigretter fra Løgismose. 

Velsmag, gode råvarer og kvalitet, synes vi, hører sig til alle ugens måltider. Derfor afspejler Løgismose Færdigretter naturligvis dogmet ”smag, holdning og håndværk”.

Til de dage, hvor der ikke er tid til at bruge en masse timer i køkkenet, men du stadigvæk gerne vil kunne servere et måltid, der smager af noget, til dig selv eller hele familien

LØGISMOSE BUTTER CHICKEN 5 STJERNER OG TESTVINDER I POLITIKENS SMAGSTEST 

Vellavet karrykylling med spark på krydderierne” –Testdommer, Amer Sulman

Den første Butter Chicken kom til verden i New Delhi i 1951 og er siden blevet danskernes foretrukne ret fra det indiske køkken. Vores Butter Chicken er mærket med Smagen af Frihed, da den selvfølgelig er tilberedt med Løgismose fritlevende kylling, marineret i varme krydderier og en cremet sauce.

Du kan altid finde Løgismose Butter Chicken på hylderne i Netto til 39,95, – eller du kan lave den selv fra bunden med opskriften her.

Er du nysgerrig på hvem Løgismose Butter Chicken var oppe imod, kan du læse resten af anmeldelsen her.

Genvejen til klassisk lasagne

Genvejen til Butter chicken