Product added to basket

  • 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (inkl. moms: 0,00) 0,00

LØGISMOSE MEYERS MED I ”DANMARK MOD MADSPILD”

Danmark mod Madspild er et nyt initiativ, der gennem et åbent samarbejde og en samlet bevægelse har som mål at halvere madspildet  i Danmark inden 2030. Initiativtagerne er interesseorganisationerne Stop Spild af Mad og FødevareBanken samt 15 forskellige virksomheder inden for dansk detailhandel og dansk fødevareproduktion, bl.a. Løgismose Meyers. 

Gennem mere end tre årtier har familievirksomhederne Løgismose og Meyers arbejdet målrettet for at skabe en transparent fødevareproduktion med fokus på velsmag, ansvarlighed og mangfoldighed. Det gælder også madspild, hvor vi dog længe har følt en forpligtelse til at centralisere og løfte indsatsen betragteligt og gå med blandt de forreste. Derfor er vi begejstret over den spændende udfordring, der ligger foran os med ”Danmark mod Madspild”.  

Vi er nu gået i gang med at konkretisere vores muligheder i alle hjørner af virksomheden, og ser frem til at præsentere en detaljeret beskrivelse af vores indsats i den kommende tid. Vi glæder os til at nyde godt af de erfaringer, som flere af partnerne i projektet allerede har draget og til den dialog og sparring, der kommer ud af at sætte så stærke spillere sammen.

 Vi ser også frem til at give alt det, vi lærer i processen, videre til kunder, gæster, leverandører, samarbejdspartnere og vores mange følgere på sociale medier, og inspirere til hvordan man kan reducere madspildet i de danske husholdninger såvel som virksomheder.

 Læs mere om Danmark mod Madspild her: http://www.danmarkmodmadspild.dk/