• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

Dæk op til julefrokost med Løgismose i Netto

Lad juleroen sænke sig hen over bordet med dine nærmeste. I Netto finder du et bredt udvalg af vores produkter, der passer perfekt til julebordet.

 

De store julefrokoster med store mængder af mennesker er i år udskiftet med små hyggelige julefrokoster sammen med de nærmeste. Få det bedste ud af de givne omstændigheder og lad Løgismose hjælpe dig med at dække dit julefrokostbord. Vi har samlet et stort udvalg af Løgismose i Netto produkter der passer perfekt til julebordet.

Lad dig inspirerer af udvalget her på siden og find produkterne i din lokale Netto.  

 

KOM SILD OG ØL PÅ JULEBORDET

Løgismose serie af gammeldags modnede sild er alle fremstillet efter traditionelle bornholmske opskrifter. De gammeldags modnede, hele fileter håndkrydres og håndrulles ned i glasset.

LØGISMOSE HÅNDVÆRKOSTE

De bedste og mest velsmagende fødevarer skabes i tæt samspil med naturen. Løgismose håndværksoste er udviklet i et samarbejde mellem passionerede mejerister og vores kokke med en fælles vision om at skabe gode håndværksoste med fokus på smag, holdning og håndværk.

Læs mere om ostene her

TIL DEN VARME SERVERING

Julens gastronomi kræver noget særligt af den ledsagende vin. Julens Vin fra Løgismose har masser af saft og kraft til at balancere den tunge, danske julemad og samtidig alkohol og krydderier til at matche madens sødme og sul.

INGEN JUL UDEN SURTKLASSIKERE

Vi har lavet en produktserie med alle de danske surtklassikere. Grøntsagerne er syltet på Samsø, hvor man har lang tradition og stor ekspertise inden for fremstilling af syltevarer.

LØGISMOSE GLØGG - SMAGEN AF DETTE ÅRS JUL

Siden slutningen af det 19. århundrede har den klassiske røde glögg været en juletradition. Oprindeligt blev den meget sigende kaldt for ‘glødet vin’, som man serverede ved markederne i den kolde tid.

Læs mere om årgangsgløggen her

Opvarm årgangsgløggen til 80 °C og servér den gerne med mandler og rosiner – samt et skvæt snaps hvis den skal varme særligt meget

Afslut dagen med lidt sødt til ganen

Løgismose Julekaffe slow roastes på eget risteri i Danmark i 12-14 minutter. Herved sikrer vi, gennem den langsomme og længere ristning på energivenlig ristemaskine, en optimal smagsudvikling af kaffebønnen.

JULEOPSKRIFTER

Gå på opdagelse i vores univers af opskrifter. Vi har samlet opskrifterne til en velsmagende jul.

Få alle opskrifterne her