• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

Brunch med Løgismose i netto

Sæt skeen i økologisk skyr og nyd en lun speltbolle med økologisk smør og Maribo-ost og marmelade med 66% frugt, eller en tyk skive økologisk lys eller mørk pålægchokolade – eller nogle af alle de andre lækkerier.

Nyhed til brunchbordet

Nyd Løgismose skyr med citron til morgenmad med Løgismose mysli eller granola, eller som en proteinrig snack i løbet af dagen med hakkede nødder og frisk frugt. Også god som tilbehør til kager og i desserter

Håndværksoste

Ligesom vores andre håndværksoste, er de to nyeste i familien; Modnet Hvidskimmel og Lagret Maribo udviklet i et samarbejde mellem passionerede mejerister og vores kokke med en fælles vision om at skabe gode håndværksoste med fokus på smag, holdning og håndværk.

Læs mere om alle vores håndværksoste

En sommer-marmelade-mad

Nyd en spelt-bolle med økologisk marmelade med hele 66% frugt – du kan finde din favorit blandt hindbær, jordbær, solbær og sommermarmelade med rabarber. Hav en pose spelt-boller i fryseren, så har du altid lækkert brød ved hånden.

Se alle marmeladevarianterne

Kaffe & te

Start dagen med en friskbrygget kop

Opskrifter til brunch?

Bliv inspireret med opskrifter på brød, croissanter, belgiske vafler, overnight oats, baked beans, friterede æg og meget mere. Velbekomme

Se opskrifter til brunch