• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

Bedre Dyrevelfærd

Fødevarestyrelsen har lanceret en ny dyrevelfærdsordning – Bedre Dyrevelfærd. Ordningen skal først og fremmest forbedre velfærden for grise og kyllinger.

99% af de kyllinger, der sælges i Danmark, har levet et kummerligt liv med mangel på plads og har sandsynligvis aldrig oplevet friluft eller set solen. Ikke desto mindre – eller måske netop på dette grundlag – har danskerne en stærkt voksende interesse for øget dyrevelfærd.  

En analyse fra Dyrenes Beskyttelse viser, at 62 procent af danskerne er villige til at betale ekstra for en kylling, der har levet et liv i det fri.

Med dyrevelfærdsordningens 1, 2, 3 velfærdshjerter gør Fødevarestyrelsen det mere overskueligt for dig og andre forbrugere at navigere rundt i velfærdsmærkater og købe den kylling, der har levet et liv i ve og vel.

En kylling med 3 hjerter har haft meget plads at boltre sig på, adgang til et stort og attraktivt udeareal, vokset langsomt og generelt levet et liv under fin kontrol og gode forhold. Hos Løgismose er vi derfor meget stolte over og glade for, at vores Løgismose Kylling lever op til hele 3 velfærdshjerter.

Vores franske fritlevende kylling vokser langsomt, har højt til himlen, ubegrænset plads til at tage utallige støvbade, som kyllinger nu engang gør og kan selv gå tilbage til sit lille kyllingehus, når den har behov for det. Med andre ord er kyllingen opdrættet i fuld frihed og lever et rigt liv i skovene omkring Les Landes ved Pyrenæerne.

Grundet kyllingens gode levevilkår er kødet saftigt, mørkt og fuld af smag. Løgismose kylling fås både som hel kylling samt udskåret i mindre stykker, der gør det nemmere for dig at købe og tilberede en kylling, der er opdrættet med rigtig god dyrevelfærd. 

Læs mere om Dyrevelfærdsmærket her

 

 

 

 

 

Løgismose kyllingen

Vores kyllinger er opdrættet i fuld frihed og lever et rigtigt luksusliv i skovene omkring Les Landes ved Pyrenæerne.

Læs mere om kyllingen