VINE TIL JULEFROKOSTEN

Julen smager af forventning og traditioner – også hos Meyers, hvor de igen i år står klar med årets julefrokost. Til dig og familien derhjemme, til en frokost med vennerne eller årets julefest med kollegerne. Julefrokosten er en god kombination af genkendelige juleretter og nye påfund. Sæt jer til bords ved årets julefrokost med vine som passer perfekt til den traditionelle og vegetariske julefrokost.

FÅ 30% PÅ DINE VINE TIL JULEFROKOSTEN

Bestil Meyers Julefrokost og modtag en rabatkode som giver dig 30% på særlig udvalgte vine til menuen. Bestil menuen her.

Rabatten på vinen fratrækkes, når du taster rabatkoden i forbindelse med bestilling og betaling. Rabatten gælder i forhold til vinens normalpris.

UDVALGTE VINE TIL JULEFROKOSTEN

Vi har udvalgt 6 vine, som hver især passer formidabelt til de traditionelle julefrokostretter som hører julen til. Du finder herunder 3 rødvine og 3 hvidvine samt 1 snaps. Vi har herunder kort beskrevet, hvorfor disse vine er særlige gode følgesvende til julefrokosten. Find også 3 alkoholfrie alternativer. Brug din rabatkode fra Meyers og få 30% på vinene til jeres julefrokost.

 En dejlig Gutswein Riesling med fine noter af friske æbler, der får selskab af lidt mynte, saftig grapefrugt og blomstrende citron. Læg mærke til flaskens festlige størrelse på 1 liter.

 En rigtig frokost-Chardonnay med flot balance mellem frugt og friskhed. Ingen fadlagring hvilket giver et umiddelbart, rent udtryk, der er meget nemt at holde af.

 En klassisk ren, sprød og læskende textbook Chablis. Mildt blomstrende med strejf af både anis og mynte inden de forskellige associationer til sprøde grønne og røde æbler, klementiner og frem for alt grape og citron begynder at svinge med taktstokken.

Et fint glas vin Pinot Noir som dufter og smager lidt af Bourgogne selvom vinstokkene ikke står på de gyldne skråninger.

 Rødvinene fra den sydlige del af Rhône-dalen er notorisk kendt for at gå godt til stegt and. Her et klassisk blend af druerne Syrah, Grenache og Mourvèdre, der resulterer i en saftig, bærfokuseret vin med bløde tanniner og fin frugtsyre som modspil til den dejlige, fede mad. Husk at køle vinen lidt ned til ca. 14-15 grader.

 Seriøs Ripasso der er blandt de bedste italienske makkere til stegt and med klassisk tilbehør. Glem de sødlige og let vamle Ripasso'er – her er det saftighed og flot fylde. Husk at køle vinen ned til ca. 14-15 grader.

 Haps, haps, haps, ingen julefrokost uden snaps.

ALKOHOLFRI ALTERNATIVER

Brug også din rabatkode til alkoholfrie alternativer til jeres juleaftens middag.