Château Pajzos har i århundreder været kendt for sit exceptionelle potentiale, men ligesom på så mange andre vingårde i Ungarn stod tiden stille, da de teknologiske lande vindinger - med det rustfri stål og det temperaturstyrede gæringsforløb i spidsen - ramte Frankrig, Italien og de andre vesteuropæiske lande.
Heldigvis har Les Bordelaises altid haft noget med Tokaj. Måske fordi de søde vine fra Tokaj historisk set har været de eneste sande konkurrenter til Sauternes. Franskmændene VIL Tokaj, og på mange måder har det været godt, fordi de har haft lysten til at investere og fordi de har været i stand til at rejse den nødvendige kapital.
Således blev Château Pajzos i 1991 købt af 12 franske investorer, heriblandt Jean-Michel Arcaute fra Château Clinet i Pomerol og den meget velhavende landbrugsingeniør Jean-Louis Laborde. Den oprindelige plan handlede om forsigtige investeringer, men for Jean-Louis Laborde blev projektet en hjertesag, og da man ikke kunne enes om ambitionsniveauet begynde Jean-Louis Laborde at frikøbe de øvrige investorer i en proces, som også førte til at han overtog Château Clinet.
Siden 2000 har Jean-Louis Laborde således været enerådende på Château Pajzos. Der er investeret enorme summer i kælderen, og for yderligere at optimere kvaliteten er foreløbig op med halvdelen af vingårdens 87 ha. blevet ny tilplantet med ypperlige kloner af druerne Hárslevelű, Sárgamuskotály og Furmint. Endelig er der også blev sat et par ha. med de gamle druesorter Zéta, Kabar, Gohér og Kövérszőlő for at undersøge om de gemmer på nogle kvaliteter, som ikke må gå tabt.
Château Pajzos har ca. 60 ha. med vinstokke i produktion og producerer (med markante udsving fra år til år) omkring 120.000 flasker fordelt på 3 tørre vine, 1 halvsød vin, 2 søde Aszú vine samt en sjælden gang imellem både Eszencia og isvin.