30/6/2021 | Magasin 6 2021
Sommermarmelade
Lad smagen af sommer vare hele året med denne sommermarmelade med røde bær og rabarber. Sherry-eddiken bidrager med en fin syre, som klæder sødmen og det hele resulterer i en marmelade, du muligvis bør lave dobbeltportion af; den har det med at forsvinde førend sommeren er forbi.
Ingredienser
- 500 g rabarber
- 300 g sukker
- 300 g jordbær
- 1 spsk sherryeddike
- 1 spsk vand
Sådan gør du
Step 1.
Skyl rabarber og bær og skær i mindre stykker.
Step 2.
Kom i en gryde med stor diameter med resten af ingredienserne og kog op.
Step 3.
Lad marmeladen småkoge til konsistensen er tyknet, ca. 10 minutter og lad den derefter køle ned.
Step 4.
Hæld på skoldede marmeladeglas og opbevar på køl.
Andre forslag
Linsesalat med spinat og citron
Med sit tårnhøje indhold af antioxidanter og mineraler er linser foruden sin velsmag også uhyre s...
Quinoasalat med bagte gulerødder og spicy hummus
En mættende måltidssalat skabt med inspiration fra...
Hjemmelavet falafel
Med grillet agurk og avocado i fladbrød.
Bagte rødbeder med hummus
En simpel ret, hyggelig at dele.
Perlebygsalat med æbler, jordskokker, grønkål og hasselnødder
Med de rette komponenter kan en salat sagtens være både velsmagende og mættende. En god bas...
Sauce til and og flæskesteg
Efterårssalat af ristet grønkål med græskar, gedeost og brombær
På denne tid af året, hvor naturen folder sig ud i smukke farver, inviterer vi dig til at smage p...