Terrazas de Los Andes byder sig til med en håndfuld attraktive Malbec vine, som lige fra de nyeste sofistikerede enkeltmarksvine hen over den trendskabende Grand terroirs Malbec og frem mod denne joviale Altos del Plata, både viser det imponerende bundniveau og det overordnede ambitionsniveau hos Moët-Hennessy's team i Argentina.
Vinen, hvis navn refererer til Andes bjergenes sølvglinsende tinder, fulgte i kølvandet på Grand Malbec og Reserva Malbec, og den har lige fra starten været et vellykket bevis på, at druen Malbec sagtens kan klare sig uden fad og uden nævneværdig restsødme forudsat druematerialet er i orden, og forudsat at teamet bag vinen midt i masseproduktionen nægter at sigte efter den laveste fællesnævner.
Terrazas de Los Andes har efterhånden fået købt næsten 550 ha. fordelt på flere end 200 forskellige parceller, der alle ligger i 1.000 meters højde eller meget mere på en imponerende mere end 900 km. lang strækning langs Andes bjergene, og det giver den karismatiske Hervé Birnie-Scott og hans team, som han kalder "the vineyardists", nogle ganske enestående muligheder for at trylle i vineriet. Denne vin er således sammenstukket af vine fra flere end 60 forskellige parceller omkring Luján de Cuyo og i Uco Valley.
Der er tale maskin- og håndhøstet frugt fra vinstokke der er mellem 10 og 50 år gamle, og på de tidligst anlagte vinmarker står vinstokkene stadig mellem sindrige kunstvandingskanaler anlagt i forrige århundrede. Frugten transporteres frem til vineriet i køle biler og efter en soignering af klaserne fjernes alle stilke inden druerne knuses og fyldes i thermoregulerede ståltanke hvor de først forvandles til vin og siden modner i 8 måneder. Herefter følger omfattende smagninger med henblik på at sammenstikke en vin, som dels formidler den aktuelle årgangs særpræg, dels profilerer druen Malbec og Terrazas de Los Andes på den bedst mulige måde.
En mørk, men bestemt dejlig letløbende Malbec med saftige brombær, blommer og blåbær i centrum, og den modne frugt får et lift af blomstrende lavendel, prikkende peber og en diskret syre, som lige netop sørger for at friskheden er tilstrækkelig. Bare saftig, ukompliceret og velafbalanceret.