Jeg giver tilladelse til, at Løgismose må kontakte mig via e-mail, sms, sociale medier (f.eks. Facebook) og kommunikationsapps (f.eks. Messenger) med tips, tilbud, konkurrencer, kampagner og events, omhandlende produktsortimentet på løgismose.dk, Løgismose i Netto og Løgismose fysiske butikker. Ligeledes giver jeg tilladelse til, at Løgismose må gemme og bruge oplysninger om mig og dele dem internt til at målrette markedsføring til mig. Det gælder mine kontaktoplysninger, alder, købs- og søgeadfærd, interesser og andre oplysninger fra f.eks. hjemmesider og cookies.
Hvis jeg fortryder
Jeg kan altid tilbagekalde mit samtykke på Min Side eller gdpr@lmfood.dk. Hvis jeg tilbagekalder mit samtykke, afmelder jeg samtidig mit medlemskab af Klub Løgismose Vin & Mad, og jeg vil fremover ikke længere modtage information om diverse tilbud, medlemspriser, rabatter og lignende eller have adgang til mine tidligere ordrer.
{{loginError}}
Bliv medlem af Klub Løgismose Vin & Mad
Fri fragt til pakkeshop ved køb af vin eller spiritus
Klub Løgismose-magasinet tilsendt – elektronisk og som tryksag
Særlige medlemspriser på vin, spiritus, delikatesser og grej i magasinet
Invitation, rabatter og meget mere
Betaling som gæst
Fortsæt til betaling. Vælg denne hvis du gerne vil:
Handle uden at logge ind
Du kan oprette dig som bruger i næste trin og få en konto
Crispy Caramel er en prisvindende klassiker som har fåetet nyt stilfuldt look. En smuk plettet lysebrun skal af silkeblød dulchechokolade og lakridspulver med en kerne af blød lakrids.Små flager af havsalt fuldender smagsoplevelsen.
Indeholder lakrids – personer, der lider af forhøjet blodtryk, bør undgå for stort indtag.
Bedst før: Datoen på emballagen
Læs mere
Producent
Johan Bülow kommer fra en familie af iværksættere og kastede sin lidenskab på lakrids – en skandinavisk favorit, som han ikke følte blev værdsat nok, og fortjente at blive taget alvorligt. Han lagde timerne i det, lærte håndværket på den hårde måde, og i 2007 var han klar til at koge, rulle og skære sit allerførste produkt. Den 07.07.07 åbnede den første Lakrids by Johan Bülow-forretning i Svaneke. Ideen var at koge lakridsen i butikken, og sørge for at man kunne dufte den 100 meter væk. Det virkede og alt blev udsolgt på to timer. Den sidste kunde købte endda skålen med smagsprøver på disken. I 2009 så NO A - chokoladeovertrukket lakrids - dagens lys for første gang. I 2017 fejrede virksomheden 10 års jubilæum, og vi vover at påstå, at de fleste danskere idag kender Johans lakridser.