Fakta
- VinTypeRødvinHvidvinChampagneMousserende vinFine WineRosévinDessertvinPortvinHedvinSherryNaturvinOrangevinAlkoholfri vinSmagekasserLykkekasserGavekortAlle vineOmråderBourgogneBordeauxRhôneSancerrePiemonteToscanaPomerolRibera del DueroLoireMoselVenetoMarlboroughCalifornienDruePinot NoirChardonnaySauvignon BlancCabernet SauvignonRieslingGrenacheMerlotTempranilloCabernet FrancSyrahNebbioloMalbecSangiovese
- Spiritus & Drikke
- Mad
- Grej & Gaver
- Events
- Tilbud
- InspirationLæs om vin & madRejseguide til vin og madMit bedste mad & vin tipVinproducenterVin & MadVin & OstRåvarefokusKokketipsBarskabetVinvidenOm LøgismoseBocuse d'Or DanmarkHistorien om LøgismoseKlub Løgismose Vin & MadSmag, holdning og håndværkBag om LøgismoseLøgismose MejeriLøgismose kyllingenKontaktJob hos Løgismose
- Opskrifter
- Butikker
Lakrids - Egg ægg crispy caramel - 480g
215,-
Info: Denne vare er ikke omfattet af returret
Forhandles hos
med forbehold for udsolgte varer
Løgismose Nordre Toldbod
Mandag
Lukket
Tirsdag
11.00-18.00
Onsdag
11.00-18.00
Torsdag
10.00-19.00
Fredag
10.00-19.00
Lørdag
10.00-17.00
Søndag
Lukket
Beskrivelse
Egg Crispy Caramel
Bid i en smuk, plettet lysebrun skal og nyd,
hvordan silkeblød dulche chokolade blander sig
perfekt sammen med rå lakridspulver og en
kerne af blød lakrids. Små flager af havsalt
fuldender sanseoplevelsen.
Ingredienser
Dulce chokolade
53 % (sukker, mælkepulver, kakaosmør, vallepulver, kakaomasse, mælkefedt, emulgator: sojalecitin, naturlige aromaer)
sukker
20 %
rismel
invertsukkersirup
melasse
glukosesirup
rålakrids
2 %
overfladebehandlingsmiddel
(arabisk gummi, carnaubavoks, shellak)
rapsolie
havsalt
0.5 %
farvestof
(karamel)
salt
stabilisator
(arabisk gummi)
anisolie
Producent
Johan Bülow kommer fra en familie af iværksættere og kastede sin lidenskab på lakrids – en skandinavisk favorit, som han ikke følte blev værdsat nok, og fortjente at blive taget alvorligt. Han lagde timerne i det, lærte håndværket på den hårde måde, og i 2007 var han klar til at koge, rulle og skære sit allerførste produkt.
Den 07.07.07 åbnede den første Lakrids by Johan Bülow-forretning i Svaneke. Ideen var at koge lakridsen i butikken, og sørge for at man kunne dufte den 100 meter væk. Det virkede og alt blev udsolgt på to timer. Den sidste kunde købte endda skålen med smagsprøver på disken.
I 2009 så NO A - chokoladeovertrukket lakrids - dagens lys for første gang. I 2017 fejrede virksomheden 10 års jubilæum, og vi vover at påstå, at de fleste danskere idag kender Johans lakridser.