Mère Poulard var en meget berømt fransk kogekone, som kokkererede på sin restaurant ved Mont-Saint-Michels fod fra 1888 og mere end 50 år frem. Her udviklede hun mere end 700 opskrifter, som sidenhen blev udbredt til ikke kun resten af Frankrig, men til hele verden.
Historien om Mère Poulard og Mont-Saint Michel hænger nøje sammen. Annette var 20 år gammel, da Mont-Saint-Michel blev genåbnet for omverdenen efter at have været brugt som fængsel siden den Franske Revolution i 1789.
Samtidig giftede Annette sig med sønnen af Mont-saint-Michels bager, Victor Poulard, som var hendes diskrete støtte resten af livet og bakkede hende op i hendes 2 passioner: kogekunsten og Mont-Saint-Michel.
Siden Middelalderen havde indbyggerne på Mont-Saint-Michel taget varmt imod pilgrimme og andre rejsende på byens pensioner og restauranter, og det var derfor også helt naturligt for Annette og hendes mand at føre denne tradition videre.
Restauranten blev med det samme en succes, og rygtet om Mère Poulards fantastiske evner i et køkken spredtes. Respekten for de traditionelle opskrifter og en nøje udvælgelse af råvarerne bag garanterer fortsat disse småkagers kvalitet.
Mère Poulard var en meget berømt fransk kogekone, som kokkererede på sin restaurant ved Mont-Saint-Michels fod fra 1888 og mere end 50 år frem. Her udviklede hun mere end 700 opskrifter, som sidenhen blev udbredt til ikke kun resten af Frankrig, men til hele verden.
Respekten for de traditionelle opskrifter og en nøje udvælgelse af råvarerne bag garanterer fortsat disse småkagers kvalitet. Prøv disse smørfyldte og sprøde kiks med chokolade til din kaffe eller eftermiddagste.