Jeg giver tilladelse til, at Løgismose må kontakte mig via e-mail, sms, sociale medier (f.eks. Facebook) og kommunikationsapps (f.eks. Messenger) med tips, tilbud, konkurrencer, kampagner og events, omhandlende produktsortimentet på løgismose.dk, Løgismose i Netto og Løgismose fysiske butikker. Ligeledes giver jeg tilladelse til, at Løgismose må gemme og bruge oplysninger om mig og dele dem internt til at målrette markedsføring til mig. Det gælder mine kontaktoplysninger, alder, købs- og søgeadfærd, interesser og andre oplysninger fra f.eks. hjemmesider og cookies.
Hvis jeg fortryder
Jeg kan altid tilbagekalde mit samtykke på Min Side eller gdpr@lmfood.dk. Hvis jeg tilbagekalder mit samtykke, afmelder jeg samtidig mit medlemskab af Klub Løgismose Vin & Mad, og jeg vil fremover ikke længere modtage information om diverse tilbud, medlemspriser, rabatter og lignende eller have adgang til mine tidligere ordrer.
{{loginError}}
Bliv medlem af Klub Løgismose Vin & Mad
Fri fragt til pakkeshop ved køb af vin eller spiritus
Klub Løgismose-magasinet tilsendt – elektronisk og som tryksag
Særlige medlemspriser på vin, spiritus, delikatesser og grej i magasinet
Invitation, rabatter og meget mere
Betaling som gæst
Fortsæt til betaling. Vælg denne hvis du gerne vil:
Handle uden at logge ind
Du kan oprette dig som bruger i næste trin og få en konto
Siden 1946 har familien Audebert kogt karameller på kondenseret mælk og saltet smør fra Bretagne i de originale kobbergryder i Quiberon på Bretagnes kyst. Dette er ganske enkelt de bedste karameller vi nogensinde har smagt!
Læs mere
Varenr.:
128097
Ingredienser
Glukosesirup
Sukker
Kondenseret mælk
Mælkepulver
10,0%
Salt fra Guérande
0,8%
Fleur de sel salt fra Guérande
0,3%
Næringsværdier pr. 100g
Energi / Kcal
1761 kJ / 418 kcal
Fedt:
13 g
Mættede fedtsyrer:
7 g
Kulhydrater:
72 g
Sukker:
47 g
Protein:
4,3 g
Salt:
1,1 g
Opbevaring
Opbevares køligt.
Diverse
Kan indeholde spor af nødder.
Læs mere
Producent
La Maison d'Armorine på den lille ø Quiberon tæt på Bretagnes kyst har specialiseret sig i fremstilling af slik, chokolade, kiks og syltetøj på et så højt niveau at deres slogan "Kom og lad dig blive forført af den magiske parfume fra fortiden ... !" ikke er skudt over målet. Det er Alain Audebert, barnebarn af grundlæggeren, der står i spidsen for alle de søde sager. Han værner om de stolte traditioner og fastholder stædigt de høje krav til råvarerne og fremstillingsmetoder, som stort set er uforandrede siden åbningen i 1946, blandt andet koges karamellerne fortsat i originale kobbergryder.