Jeg giver tilladelse til, at Løgismose må kontakte mig via e-mail, sms, sociale medier (f.eks. Facebook) og kommunikationsapps (f.eks. Messenger) med tips, tilbud, konkurrencer, kampagner og events, omhandlende produktsortimentet på løgismose.dk, Løgismose i Netto og Løgismose fysiske butikker. Ligeledes giver jeg tilladelse til, at Løgismose må gemme og bruge oplysninger om mig og dele dem internt til at målrette markedsføring til mig. Det gælder mine kontaktoplysninger, alder, købs- og søgeadfærd, interesser og andre oplysninger fra f.eks. hjemmesider og cookies.
Hvis jeg fortryder
Jeg kan altid tilbagekalde mit samtykke på Min Side eller gdpr@lmfood.dk. Hvis jeg tilbagekalder mit samtykke, afmelder jeg samtidig mit medlemskab af Klub Løgismose Vin & Mad, og jeg vil fremover ikke længere modtage information om diverse tilbud, medlemspriser, rabatter og lignende eller have adgang til mine tidligere ordrer.
{{loginError}}
Bliv medlem af Klub Løgismose Vin & Mad
Fri fragt til pakkeshop ved køb af vin eller spiritus
Klub Løgismose-magasinet tilsendt – elektronisk og som tryksag
Særlige medlemspriser på vin, spiritus, delikatesser og grej i magasinet
Invitation, rabatter og meget mere
Betaling som gæst
Fortsæt til betaling. Vælg denne hvis du gerne vil:
Handle uden at logge ind
Du kan oprette dig som bruger i næste trin og få en konto
Vi ved, at det ikke kun er græsk olivenolie, der er bedst. Deres kapers er også helt suveræne. Så da vi skulle hente olie alligevel, bad vi Georgios Geros om at finde nogle vildtvoksende kapers til os. Han belærte os straks om, at alle græske kapers er vildtvoksende og sendte os en prøve på disse meget smagfulde kapers fra øen Kreta. Kapers vokser vildt imellem de gamle oliventræer i dalene festos på øen Kreta. I slutningen af foråret, lige før de blomstrer, håndplukkes de nye blomsterknopper, vaskes og drysses med groft havsalt. De lagres i tre måneder, indtil de er saftige og modne nok og fyldes herefter på glas. Til slut tilsættes jomfruolivenolie og et strejf af vineddike.
Læs mere
Varenr.:
128116
Ingredienser
Kapers *
Olivenolie *
Vineddike *
Havsalt *
* = økologisk
Næringsværdier pr. 100g
Energi / Kcal
988 kJ / 236 kcal
Fedt:
26 g
Mættede fedtsyrer:
<0,1 g
Kulhydrater:
2,2 g
Sukker:
<0,5 g
Protein:
1 g
Salt:
2,7 g
Opbevaring
Før åbning: opbevares mørkt og køligt. Efter åbning: ved max 5 grader C og spises indenfor 2 uger. Smagen bevares bedst, når kapers er dækket af olivenolie. Fyld evt. op med ekstra olivenolie.
Karpos Company leverer noget af det bedste Grækenland kan byde på: ekstraordinære produkter fra små, lokaltfunderede producenter. Filosofien bag er passion, innovation, dedikation og integritet - udvikling af moderne produkter med basen solidt funderet i de traditionelle metoder. Kun landets allerfineste produkter kommer igennem nåleøjet, og såvel økologi som bæredygtighed vægtes højt i udvælgelsesprocessen.
Firmaet blev grundlagt i 2010 og har opnået adskillige priser for deres udvalgte produkter.