Jeg giver tilladelse til, at Løgismose må kontakte mig via e-mail, sms, sociale medier (f.eks. Facebook) og kommunikationsapps (f.eks. Messenger) med tips, tilbud, konkurrencer, kampagner og events, omhandlende produktsortimentet på løgismose.dk, Løgismose i Netto og Løgismose fysiske butikker. Ligeledes giver jeg tilladelse til, at Løgismose må gemme og bruge oplysninger om mig og dele dem internt til at målrette markedsføring til mig. Det gælder mine kontaktoplysninger, alder, købs- og søgeadfærd, interesser og andre oplysninger fra f.eks. hjemmesider og cookies.
Hvis jeg fortryder
Jeg kan altid tilbagekalde mit samtykke på Min Side eller gdpr@lmfood.dk. Hvis jeg tilbagekalder mit samtykke, afmelder jeg samtidig mit medlemskab af Klub Løgismose Vin & Mad, og jeg vil fremover ikke længere modtage information om diverse tilbud, medlemspriser, rabatter og lignende eller have adgang til mine tidligere ordrer.
{{loginError}}
Bliv medlem af Klub Løgismose Vin & Mad
Fri fragt til pakkeshop ved køb af vin eller spiritus
Klub Løgismose-magasinet tilsendt – elektronisk og som tryksag
Særlige medlemspriser på vin, spiritus, delikatesser og grej i magasinet
Invitation, rabatter og meget mere
Betaling som gæst
Fortsæt til betaling. Vælg denne hvis du gerne vil:
Handle uden at logge ind
Du kan oprette dig som bruger i næste trin og få en konto
Olivenolie lavet på store, sorte græske oliven af sorten kalamon, der har en karakteristisk let bitter og intens frugtrig smag, hvorfor olivenolie bærer samme smag. Nyd den med god brød, som 'final touch' over gazpacho eller andre supper eller prøv den over god mælkeis.
Læs mere
Nettoindhold
500,0
ml
Varenr.:
219950
Ingredienser
Kalamon olivenolie
Næringsværdier pr. 100g
Energi / Kcal
3386 kJ / 824 kcal
Fedt:
91 g
Mættede fedtsyrer:
13 g
Kulhydrater:
<0,5 g
Sukker:
<0,5 g
Protein:
0 g
Salt:
<0,01 g
Opbevaring
Diverse
Læs mere
Producent
Morea er historien om tyskeren Heinz Neth, der efter en ferie i Grækenland blev så begejstret for landet, kulturen og menneskene, at han vendte tilbage, købte en af Grækenlands sidste fungerende stenolivenoliemøller og nogle oliventræer og mange år og erfaring efter learning-by-doing-princippet senere fremstillede noget af verdens bedste olie, oliven og kapers med hjælp fra indbyggerne i 3 omkringliggende landsbyer. I 2016 døde Heinz Neth desværre pludseligt og hans ven og kollega Frank van Gaalen overtog olivenoliemøllen. Frank van Gaalen havde indtil da igennem mange år arbejdet med at opbygge barer og restauranter med blandt andet den opgave at finde ekstraordinære produkter til restauranterne, og det var i forbindelse hermed, at han stødte på Moreas produkter.
Morea var oprindeligt et kongerige, der engang havde hjemme på den græske halvø Peloponnes. På skråningerne af Taigetos bjergene på den stenede og mineralske jordbund vokser olivenlundene i det smukke landskab og håndhøstes gren for gren fra november til februar. Her finder man stadig det uberørte Grækenland med skarpe klipper, grønne enge, rå natur side om side.