Product added to basket

  • 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (inkl. moms: 0,00) 0,00

Vind gastronomiske gaver med Løgismose Meyers julekalender

Glæd dig til vi lørdag 1. december åbner den første låge i vores digitale julekalender sammen med vennerne fra Meyers.

Vi har håndplukket 24 aldeles saftige præmier fra alle hjørner af vores univers, så du gennem hele december kan vinde store vin-oplevelser, menuen og boblerne til nytårsaften, mad til julefrokosten, kogebøger, madkurser, spændende delikatesser og meget, meget mere ...

Oddsene er nådige, for vi trækker en vinder hver dag fra 1. december til og med juleaften, så kast dig ud i det med god appetit og højeforventninger om gevinst.

 

 

Anden til Juleaften

Du kan lade vores kokke gøre arbejdet og bestille confiterede andelår af Berberi-ænder fra Marché International de Rungis i Paris. Vores kokke på Nordre Toldbod tilbereder anden og tilbehøret for dig og pakker det, så du blot skal stille retten i ovnen og glæde dig til saftig and og tilbehør fuld af smag.

Til juleaften kan du også bestille hele tilberedte og ferske Berberi-ænder, tilbehør dertil, samt risalamanden til at slutte julemåltidet af med.

Læs mere og bestil her

 

Endelig er det tid til Gløgg

I gennem alle de år Christian Grønlykke havde sin daglige gang i butikken på Nordre Toldbod i København, så både stamkunder og personale frem til starten af december måned, hvor Christian stod for udskænkning i butikken af sin legendariske gløgg.

Den velkrydrede gløgg var ikke for børn og lå - hvad mange nok vil betegne "til den tørre side", så undertiden tilsatte kokkene en anelse mere sukker end den oprindelige opskrift foreskrev. Den seriøse tilgang til kategorien gløgg blev belønnet med masser af begejstrede og trofaste kunder, som den dag i dag kommer igen, år efter år, for at sikre sig Christian Grønlykkes gløgg.

I de senere år har Christian været dommer ved DM i gløgg, som finder sted en gang om året i Torvehallerne i København.

Find Grønlykkes gløggekstrakt i vores butikker til 109,-

Du kan også selv gå i julekøkkenet og lave gløgg fra bunden. Find opskrift på mørk og hvid gløgg her.

Find alt hvad julefrokosthjertet kan begære på Nordre Toldbod

Julefrokostsæsonen er så småt begyndt, og for mange er de kommende weekender spækket med hyggelige arrangementer med venner, familie eller kollegaer.

Køb gode sager til julefrokosten i gourmetsupermarkedet på Nordre Toldbod, hvor du kan finde både sild, charcuteri, snacks, brød, vådt til ganen, risalamande, kirsebærsauce og mandlen dertil. Vi vil meget gerne hjælpe med inspiration og kan anbefale nogle særlige delikatesser til julefrokostbordet samt hvad man bør drikke til de forskellige serveringer.

Kig ned og find blandt andet:

Rullepølse, spegepølser og sylte fra Als
”Ruths sild”
Laks fra Rossini
Patéer og pølser fra Hermannsdorfer
Vores egne syltede rødbeder, agurker og remoulade
Kokkenes hjemmelavede frikadeller og fiskefrikadeller
Konditorens hjemmebagte rugbrød, knækbrød og julegodter
Løgismose Blonde, Meister Pils, Keller Pils og Weisser Leo fra Löwenbrauerei
Snaps, portvin og gløgg-ekstrakt

Find vej og se åbningstider her