Dæk op til julefrokost

Julen står for døren, og hyggelige stunder med lækkerier fra Løgismose venter. Lad juleroen sænke sig hen over bordet med dine nærmeste.

julefrokost opskrifter løgismose

Julefrokost

Det er igen tid til at samles om julebordet med kollegaer, venner og familie. Uanset hvem du skal fejre julefrokost med, så står Løgismose klar til at hjælpe dig. Lad dig inspirere af de bedste opskrifter til julefrokosten, klassiske produkter der passer perfekt til julebordet og sommelierens serveringsforslag til.

Øl og snaps

Skænk kolde, økologiske Løgismose-øl i glasset og slå dig løs på julefrokostbordet.

Løgismose på Nordre Toldbod

Alt til den velsmagende julefrokost

Hos Løgismose på Nordre Toldbod kan du fylde kurven med alt, hvad dit julefrokosthjerte begærer – fra sønderjysk surrib, kødfyldt sylte og Ruths Krydderisild, til den franske sæsonost Mont d'Or, kokkenes rejesalat og meget mere! I butikken på Nordre Toldbod er det ikke kun herlighederne til tallerkenen, du kan finde, men også et stort udvalg af specialøl, akvavit, matchende vine til det sure-fede-salte-søde-sammensurium samt en masse alkoholfrie alternativer.

Læs mere om butikken

INGEN JUL UDEN SURTKLASSIKERE

Vi har lavet en produktserie med alle de danske surtklassikere. Grøntsagerne er syltet på Samsø, hvor man har lang tradition og stor ekspertise inden for fremstilling af syltevarer.

LØGISMOSE GLØGG - SMAGEN AF DETTE ÅRS JUL

Siden slutningen af det 19. århundrede har den klassiske røde glögg været en juletradition. Oprindeligt blev den meget sigende kaldt for ‘glødet vin’, som man serverede ved markederne i den kolde tid.

Læs mere om årgangsgløggen her

Opvarm årgangsgløggen til 80 °C og servér den gerne med mandler og rosiner – samt et skvæt snaps hvis den skal varme særligt meget

Afslut dagen med lidt sødt til ganen

Løgismose Julekaffe slow roastes på eget risteri i Danmark i 12-14 minutter. Herved sikrer vi, gennem den langsomme og længere ristning på energivenlig ristemaskine, en optimal smagsudvikling af kaffebønnen.